Ze by ukazatel ... – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ze by ukazatel ... – C / C++ – Fórum – Programujte.comZe by ukazatel ... – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Marecek
~ Anonymní uživatel
46 příspěvků
4. 9. 2010   #1
-
0
-

Nazdarek,
mam mensi problem ....
Rekneme ze mam fci .ktere predavam ukazatel, v teto fci bych chtel tento ukazatel vymazat (delete uk) a pridelit do nej novou adresu(uk =new int(156)) ...
funkce:



void pokus(int* variable)
{
delete variable;
variable = new int(15);
}



kdyz to spustim nezmeni se mi hodnota promenne a valgrind mi zahlasi "invalid read of size" (coz jde ruku v ruce s "neprapsanim" hodnoty...) ...
jak jde vymazat ukazatel, ktery je argumentem fce a umistit do nej novou adresu s nouvou hodnotou ? ...
dik za rady ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.173.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
4. 9. 2010   #2
-
0
-

jestli tam mas pole tak delete[]

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
zdenda
~ Anonymní uživatel
257 příspěvků
5. 9. 2010   #3
-
0
-

void pokus(int*& variable)

{
delete[] variable;
variable = new int[15];
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

Podobná vlákna

Ukazatel — založil porod

Ukazatel this — založil LPG1995

Ukazatel na port — založil Nykodym

Ukazatel na structuru — založil vollf82

Ukazatel na funkci — založil Jirka

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý