Propojeni vice Formu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Propojeni vice Formu – .NET – Fórum – Programujte.comPropojeni vice Formu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
silent0
Stálý člen
7. 9. 2010   #1
-
0
-

Zdravim, jsem zacatecnik ohledne C# a nejak prave nemuzu dojit na propojeni dvou Formu aby druhy form bral informace z prvniho, v c++ jsem to propojoval knihovnama tady to bohuzel tak neni, kdyztak dekuji za rady

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
7. 9. 2010   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
silent0
Stálý člen
8. 9. 2010   #3
-
0
-

jj zkousel jsem ted navod, ale na form1 se nejak nedostanu ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
silent0
Stálý člen
8. 9. 2010   #4
-
0
-

Do Form1 jsem dal hned po startu

Form2 f = new Form2(this);

f.Show;



a do Form2

Form form1;

public Form2(Form f)
{
InitializeComponent();
form1 = f;

}


A ve Formu2 me to neda moznost pres form1 se dostat do komponent Formu1 ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
8. 9. 2010   #5
-
0
-

Možná to má být takto:

Form1 form1; 

public Form2(Form1 f)
{
InitializeComponent();
form1 = f;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
silent0
Stálý člen
8. 9. 2010   #6
-
0
-

I tak se nedostanu k prvkum Form1...

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
8. 9. 2010   #7
-
0
-

Dostaneš se pouze k public atributům/metodám ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
silent0
Stálý člen
8. 9. 2010   #8
-
0
-

Mno ja mam takovy problem mam Form1 a Form2 ve Form1 mam textBox a pri kliknuti tlacitka by se mel otevrit Form2 a vypsat se to v richTexbox ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
8. 9. 2010   #9
-
0
-

Tak místo this předávej obsah toho TB/RTB, ne?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.166.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 67 hostů

Podobná vlákna

Rozdeleni formu — založil Koja

Otáčanie formu — založil delphak

Refresh formu — založil Eversmann

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý