Pomozte! PLS! CSS mi nejde – Typografie – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pomozte! PLS! CSS mi nejde – Typografie – Fórum – Programujte.comPomozte! PLS! CSS mi nejde – Typografie – Fórum – Programujte.com

 

Spuštěný nový filmový web Filmožrouti.cz — vše o Avengers, Pacific Rim, Thor, Star Wars…
misostc
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
11. 11. 2006   #1
-
0
-

No, mam stranku, navrhol vo photoshope a potom editoval v editore. Taktiez som spravil CSS. No a to je kamen urazu. Dal som vytvorit div a donho menu tvorene ako zoznam. No a ten div za zobrazuje mensi ako menu! Dam vam aj subory: http://www.uloz.cz/show/file/792-michaldesign.rar styl je v zlozke images. Dakujem vopred za vyriesenie problemu. V exploreri mi to ide v poho, ale ked to zobrazim vo firefoxe tak je to kompletne zkazene.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ondrej Juríček
~ Moderátor
0
Stálý člen
11. 11. 2006   #2
-
0
-

Dnes sa skuto?ne nud?m. :D Trochu som ti poupravil CSS aj HTML. S?ce to treba e?te doladi?, ale to u? len drobnosti. Inak, ten tabu?kov? layout je hr?za. Kedysi som tie? robil str?nky, ktor? boli tvoren? z?kladnou tabu?kou a potom som to pracne prepisoval. :D D?fam, ?e som aspo? trochu pomohol.

http://www.juricek.net/ostatne/michaldesign.zip

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lukáš Churý
~ Šéfredaktor
+8
Hero
11. 11. 2006   #3
-
0
-

To misostc: Pro příště, vkládej raději zdrojové kódy přímo, než soubor.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
misostc
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
12. 11. 2006   #4
-
0
-

dik moc!!! ja som to robil cez photoshop a ono mi tam dalo tabulky, tak som to cele spravil z tabuliek. ja CSSku moc nechapem, mozno sa v blizkej buducnosti daco naucim. :ms_0001:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Škrášek
~ Redaktor
+1
Boss
12. 11. 2006   #5
-
0
-

ja CSSku moc nechapem, mozno sa v blizkej buducnosti daco naucim. :ms_0001:


to bych silně doporučoval :ms_0019:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

Pls niakeefektne menu v css — založil skiliner

Pomozte mi prosim... — založil Robo

Pomožte začátečníkovi :D — založil brunoczech

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032017 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý