Zdravim,
Vim, ze o vysokych skolach tady bylo hodne prispevku, ale chtel bych se zeptat trochu konktretneji.
Jakou skolu byste mi doporucili na Informatiku a managment? Nebo softwarove inzenyrstvi (bavi mne analyza a navrh systemu)?
Na fit vut se musim ucit prvni tri roky z kazdeho oboru neco a az pak se muzu specializovat na jedno z toho co jsem napsal.
Ale hodne se mi libi tato skola.
Slysel jsem, ze na FI MUNI se uci hodne teorie a malo je praxe. Co je na tom pravdy?
Videl jsem na strankach CVUT, ze si muzu hned v prvnim roce vybrat Softwarove Inzenyrstvi. To se mi zda jako nejlepsi volba, ale zas se trochu bojim Prahy, ze budu mit problem sehnat nejaky privat a vsechno bude hodne drahe...
Na netu jsem jeste nasel Fakultu informatiky a managmentu v Hradci Kralove -> http://www.uhk.cz/fim/ a
Univerzita Tomase Bati v Zline kde vyucuji Bezpečnostní technologie, systémy a management http://www.fai.utb.cz,
Mate s temito skolami nejake zkusenosti?
Diky za kazdou radu.
Fórum › Vzdělání
Vysoka skola
Univerzita Tomase Bati v Zline kde vyucuji Bezpečnostní technologie, systémy a management
Vyhnout se obloukem!
FIT VUT - od každého trochu
FI MUNI - záleží na tvém výběru a aktuální nabídce skladby předmětů (hodně se dá na samostudium, povinné jsou vesměs teoretické předměty)
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Na FIT VUT je jak píšeš "od každého trochu". Ale docela ti to rozšíří obzory a chápeš potom věci v širších souvislostech. Profilování pomocí volitelných předmětu je poměrně omezené - hodně předmětů je povinných. Já jsem zde spokojený.
Jinak hned v prvním semestru je předmět softwarové inženýrství ;-)
Programujte.com redaktor
Sleduj mě na @MartinSimko
Sleduj mě na @MartinSimko
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů
Podobná vlákna
Off- vysoká škola - vysvedčenie — založil Chem
Vysoká škola - programování — založil Domés
Střední Škola-Elektro škola — založil Akero
Vysoka teplota CPU — založil laco797
Vysoká ztrátovost paketů — založil Spectator