No ako som už minule oznámil, nový články ako kurz, resp. seriál sa zatiam nechystám písat, ale mám možnosť preložiť různe tutorialy z Internetu. Teda - mal by o to niekto záujem ? Prekladať budem z angličtiny, takže by sa zili aj nejaký pomocníci...
Btw. Už nepoužívam Skype, takže sa so mnou kontaktujte cez ICQ.
:ms_0262:
Fórum › Blender
Preklad Tutoriálov
lukaslv píše:#
# To Bali:Kde by som mohol najst nieake tutorialy prosim . lukaslv@centrum.sk
http://blender3d.cz/
Jarda píše:#
# JO, hodily by se, ale chtělo by to ještě nějaký základy :/
Ano, hodili. Zozen slusneho redaktora :)
Jestli chcete tak bych mohl dělat nějaké ty seriály,od úplného začátku,v blenderu dělám asi 3-4 roky a z návodama pro úlný začátek jsem měl taky problémy.Jestli chcete abych je napsal tak mohu rovnou začít ale potřebuji vědět kam to mám poslat atd....
To Felen: Do nové verze je pozastaveno přijímání redaktorů z důvodu naršení křehké statiky celého portálu + nedostatku času :) Jestli je to ale vážně tak naléhavé, tak se můžu přimluvit ;)
To geon: :-X :-D
To Felen:
Felen píše:#
# Tak pro mě to ani moc důležité není,jde mi o to abych byl aspon trochu známý na netu,aby se čtenáři mohli naučit v blenderu a o ty vyhody redaktora.
Aha, no :D
Felen píše:#
# Jestli chcete tak bych mohl dělat nějaké ty seriály,od úplného začátku,v blenderu dělám asi 3-4 roky a z návodama pro úlný začátek jsem měl taky problémy.Jestli chcete abych je napsal tak mohu rovnou začít ale potřebuji vědět kam to mám poslat atd....
To by bylo dobrý!! Chci taky dělat v blenderu, tedy hlavně gameblenderu ale na to nikde nemůžu nic najít, podle čeho se to dá naučit. Na grafiku je toho spoustu, navíc je jednodušší ale na gameblender jsou na českém netu asi 3 příspěvky (ale pro naprosté začátečníky) mě by zajímalo to skriptování(programování) nevím vůbec jak to pužívat.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Překlad A na 1 — založil Petr Zbořil
Překlad na P4 — založil 16bit
Překlad z Delphi — založil neo_