Animace – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Animace – .NET – Fórum – Programujte.comAnimace – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
www
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
23. 9. 2010   #1
-
0
-

Ahoj mam dotaz jdou udelat animace tlacitka a to posun nebo zmena barvy nebo jdou tyto animace delat pouze u elipsy nebo rectangle, u tlacitka mi sla jenom zmena sirky a vysky...? diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.244.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
24. 9. 2010   #2
-
0
-

Co se týká tlačítka, tak u něj "animace" je změna vlastností. Pokud máš na mysli toto, tak to není žádný problém. Nastavováním vlastností Left a Top můžeš tlačítkem pohybovat po ploše a například nastavením vlastnosti BackColor můžeš měnit pozadí tlačítka.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
www
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
24. 9. 2010   #3
-
0
-

To liborb : no ja mam takovy kod kde menim vlastnosti jako width a height, s pomoci Button.WidthProperty.. jenze zadna promena nebo vlatsnot v Button. ... Left, Top, nebo BackColor tam neni???



InitializeComponent();
TimeSpan x = new TimeSpan(3);
RepeatBehavior c = new RepeatBehavior(1);
DoubleAnimation widthAnimation =
new DoubleAnimation(120, 300, TimeSpan.FromSeconds(2));
widthAnimation.RepeatBehavior = c;
widthAnimation.AutoReverse = true;

moj.BeginAnimation(Button.WidthProperty, widthAnimation);
moj.BeginAnimation(Button.HeightProperty, widthAnimation);

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.244.–
CZechBoY+4
Věrný člen
24. 9. 2010   #4
-
0
-

jo pomocí timeru můžeš udělat pohyb, změnu barvy cokoliv, když mě zrovna ve škole nebaví programování tak místo toho jejich dělám takovýhle blbosti taky :smile6: :smile18:
button.Left je jak SET tak i GET takže můžeš klidně dát button.Left+=10 a posune ho to o 10px doprava
pokud jde o barvu ta jde myslim taky číst button.BackgroundColor= ale ty barvy v NETu jsem celkem na nic, alespoň v C# tam se to musí nějak přes Color.xxxx asi convert

v jakým jazyku ty děláš?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
www
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
24. 9. 2010   #5
-
0
-

To CZechBoY : v c# ale ja mam udelat metodu moj.BeginAnimation(Button.WidthProperty, widthAnimation); mam na mysli Button.WidthProperty, jak sem zkousel delat pohyb v Pointanimation ale tam to slo pouze s Elipsou a ted nevim jak s buttonem...

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.244.–
CZechBoY+4
Věrný člen
24. 9. 2010   #6
-
0
-

máš udělat funkci? tak ji udělej :D
pokud neumíš vytvořit funkci tak si pročti tady na webu nějaký tutoriály

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
yterbium0
Stálý člen
24. 9. 2010   #7
-
0
-

expression blend (pre wpf) by nestačíl?

Nahlásit jako SPAM
IP: 178.40.25.–
www
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
24. 9. 2010   #8
-
0
-

To yterbium : uz se mi podarilo zprovoznit pohyb tlacitka...

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.244.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 37 hostů

Podobná vlákna

Animace — založil Marketa

Animace — založil Notrbov

Animace — založil Malirka

Animace — založil Michal

Animace — založil Michal

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý