Chcel by som sa spýtať či niekto nepozná nejaký dobrý tutoriál na tvorbu rozšírení v C++ do OpenOffice. Prípadne či niekto niečo také netvoril a nebol by mi to ochotný nejak v krátkosti názorne objasniť. Najlepšie sa mi učí na príkladoch, lenže google mi vyhodí všade všetko v Jave a oficiálna dokumentácia tiež preferuje Javu. Je navyše dosť obsiahla a hoci ju dlhšie študujem tak sa len preklikávam z jednej stránky na druhú, kvôli rôznym odkazom. Navyše som nikde nenašiel nejaký návod na jednoduché okno kde sa vypíše napríklad práve označené slovo v OOwriteri a podobne :-( Dobrý článok je na http://www.openoffice.cz/navody/ako-vytvorit-rozsirenie-1-programovanie-makra, ale ten sa venuje len makrám.
Ide mi o toto: mám spravenú konzolovú aplikáciu ktorej zadávam slová a ona mi ich pekne naskloňuje. No a chcem to integrovať do OO tak, aby som tie slová mohol vypísať v nejakom okne v prostredí OOwriteru v inputBoxoch napríklad.
Ak sa niekto nájde s nejakým nápomocným príspevkom, budem mu veľmi vďačný.
Fórum › C / C++
C++ a OpenOffice extension
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 64 hostů
Podobná vlákna
OpenOffice — založil Jakub Vojáček
Chrome Extension — založil Damo
Naprogramování PHP extension — založil xHire
Android Extension Pack — založil grimsoft
Export xls, alebo OpenOffice tabulka (je to jedno) — založil asdf
Moderátoři diskuze