Typedef void* ve VB.NET – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Typedef void* ve VB.NET – .NET – Fórum – Programujte.comTypedef void* ve VB.NET – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Štefan Kakaš
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
25. 9. 2010   #1
-
0
-

Zdravím, potřeboval bych radu. Pro svůj program potřebuji použít jednu průmyslovou kameru, na webu výrobce k ní dodávají SDK s API funkcemi pro kameru, bohužel je to v jazyku C, zde je základní definice z manuálu (MUCam_Handle se používá skoro ve všech dalších funkcích např. MUCam_openCamera(MUCam_Handle camera) atd.):

Type Definition
typedef void* MUCam_Handle
The camera object handle type. The handle is the "void *" type, never convert it to "int" or "long", especially in 64-bit operating system.

PROBLÉM: Nevím jak zadefinovat MUCam_Handle ve VB.NET když nesmí být typu integer ani long. Děkuji mnohokráte za jakoukoliv odpověď.

Zde je ke stažení manuál s API funkcemi a definicemi: http://leteckaposta.cz/746735633

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
27. 9. 2010   #2
-
0
-

Pokud se nepletu, tak na to je IntPtr.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.189.142.–
Prateek
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
31. 10. 2013   #3
-
0
-

#1 Štefan Kakaš

Hey Stefan I'm workin on an image analysis software and I'm using the same hardware and API. Did you figure out the way to open the camera? Thanks in advance please respond.


Nahlásit jako SPAM
IP: 59.177.188.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 51 hostů

Podobná vlákna

Význam #define a typedef — založil Zutent

(void) — založil liborb

Void* na byte[] v C# — založil Radek Chalupa

Void * alebo delegate z c# — založil Miro1701

Filmova DB void add() problem — založil Klimatex

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý