Výpis souboru do txt – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Výpis souboru do txt – .NET – Fórum – Programujte.comVýpis souboru do txt – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Odin
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
28. 9. 2010   #1
-
0
-

Zdravim ....
Dostal jsem takovej napad ze bych udelal program na vypis urcity slozky a souboru co jsou v ty slozce nebo-li zadam tam slozku a ono mi to do txt zapise vsechny soubory co mam v ty slozce i s veliksoti souboru apod ... jenze me vubec nenapada jak bych to mohl udelat ... Nakopnete me nekdo at vim jak zacit ... Dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.160.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
28. 9. 2010   #2
-
0
-

tak ja to delam v linuxu: ls -al >soubor.txt a ve windows dir > soubor.txt

jinak je to jen o tom nacist adresar a pripadne velikosti souboru a typy..

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Odin
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
28. 9. 2010   #3
-
0
-

A nevis jak by mohl aspon tak vypadat kod v C# ? tady jde taky o to jestli by to melo naky podslozky apod ... Vlastne abych to uprasnil jde mi o to udelat neco jako strom souboru a slozek akorad misto toho aby se mi to ukazalo se to vypise do txt ale vubec nevim jak na to ,...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.160.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
28. 9. 2010   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Odin
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
28. 9. 2010   #5
-
0
-

KIIV napsal:
v C# ? nevim.. vim ze bych prvni zhavil google
jinak vim jak by to vypadalo v C++, Perlu, Pascalu....


No ja prave nevim jak to ani hledat pod jakym nazvem nebo tak jinak bych google poutil jako prvni ... Tak treba v tom c++ by to mohlo bet aspon ty syntexe podobny ne ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.160.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
28. 9. 2010   #6
-
0
-

To Odin : jak sem doplnil v predchozim prispevku - hledal sem jen: C# directory content

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Odin
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
28. 9. 2010   #7
-
0
-

Jj dik mrknu na to :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.160.–
Odin
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
28. 9. 2010   #8
-
0
-

No tak jsem na to mrknul a jediny co to nevypisuje jsou podslozky ...
jinak nevim rpoc mi nefunguje zalamovani na novej radek ... fce zde

public void AddToTxT()

{
File.Create(""+NameFile_Active.Text+"");
DirectoryInfo dir = new DirectoryInfo(""+Dir_Active.Text+"");
FileInfo[] NameFile = dir.GetFiles("*");
foreach(FileInfo fi in NameFile)
{
TextWrite.Text += ""+fi.Name+"\n";
}
}

nevite proc mi to nechce zalamovat pokazdy na novej radek ? A jak do toho muzu pridat fci na vypisovani i podslozek ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.160.–
Odin
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
28. 9. 2010   #9
-
0
-

No parada tak uz mam ze mi to vypise i slozky ale bohuzel to co je v ty slozce uz sem fakt dohromady nedal :-( Neexistuje nejaka funkce na to aby to zistilo i slozky podslozky apod ? Neco jako je Strom treba v TCM

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.160.–
Odin
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
28. 9. 2010   #10
-
0
-

No tak ja uz bych mel u tohodle hotovo ... jen jak udelat ty podslozky apod ... ale jinak todle je taky paradni co uz mam Jinak jak tomu muzu zistit veliksot toho souboru ? zkousel jsem FileInfo.Size ale to tam jaksi neni ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.160.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý