Je nejaky stopercenty sposob zistenia zapnuteho JS? – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Je nejaky stopercenty sposob zistenia zapnuteho JS? – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comJe nejaky stopercenty sposob zistenia zapnuteho JS? – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Lordest0
Super člen
2. 10. 2010   #1
-
0
-

Hojte, pisem tu po nejakej dobe.

Chcel by som sa spytat ci uz neexistuje nejaky dobry sposob ako zistit ci ma uzivatel zapnute JS.
Viem, ze to uz bolo kopu krat riesene, ale <noscript> tag mi je nanic kedze sa da vklude vypnut meta refresh v kazdom modernom browseri a ja nechcem uzivatelovi oznamit ze ma vypnuty js ani iba zamenit scripty za klasiku, ja chcem uplne zabranit pristup uzivatela na cely web pokial ho nema zapnuty a oznamit mu ze je nutny. Mozem vsetko hodit do <script> tagu a pod to dat <noscript> ale pride mi to prilis skomplikovane. Neexistuje este nejaky iny sposob?

Dakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.132.–
Reklama
Reklama
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
2. 10. 2010   #2
-
0
-

Co zkusit nějaký primitivní skript a kontrolovat, jestli se vykonal (je zaplý JS) a nebo nevykonal (je vyplý JS)?

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.142.–
Lordest0
Super člen
4. 10. 2010   #3
-
0
-

dik za tip, vpodstate som uz o tom uvazoval ale neviem prist na to co by mal ako robit a tym padom co kontrolovat aby som to dostal do PHPcka.. JS dokaze pracovat s HTML s ktorym zas PHP moc "nevie" (aspon by som to tu nemohol uplatnit).. keby som vytvoril hidden a ten by mal hodnotu ktoru by som zmenil skriptom, a tym padom by som zaple JS mohol zistit, v PHP by to nebolo pouzitelne (teda aspon pokial viem :D).

este by som to mohol skusit cez AJAX lenze problem je ze ten zas dokaze pracovat iba "samostatne" tzn. pracuje nezavisle od prave prebiehajuceho PHP skriptu.. cize s AJAXom jedine cez DB a to mi pride zbytocne komplikovane na nieco take.. ale ak sa nic ine nenajde.. no neviem...

a html pokial viem nieco ako die(); alebo exit; nema... :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.132.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
4. 10. 2010   #4
-
0
-

Aha, takže ty to chceš dostat do PHP. No ta změna hodnoty inputu hidden je dobrý nápad, ale jak říkáš, moc nepoužitelný..nebude fungovat bez reloadu. Jiné řešení než toto a noscript mě ale nenapadá.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.4.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý