Parse error – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Parse error – PHP – Fórum – Programujte.comParse error – PHP – Fórum – Programujte.com

 

beachboy0
Návštěvník
2. 10. 2010   #1
-
0
-

Cau ucim se php, a ted sem narazil na problem ktery nevim jak vyresit protoze chybu nikde nevidim

server mi na prazdne strance vypise toto

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/studenti/petr.zdarsky/public_html/php/second.php on line 40

a v kodu nikde nic spatneho nevidim
<?php

if(!isset($_GET['soucet']))
$_GET['soucet'] = 0;
if(!isset($_GET['pocet']))
$_GET['pocet'] = 0;
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
<title>second</title>
</head>

<body>

<form action="second.php" method="get">
<input type="text" name="vstup" />
<input type="submit" value="SEND!" />

<?php
if(is_numeric($_GET['vstup']))
{
$soucet += $_GET['vstup'];
$pocet++;
echo "pocet $pocet , soucet $soucet";
{
if($_GET['vstup'] == "end")
{
echo "Průměr vašich zadaných čísel je $soucet/$počet";
}

?>
<input type="hidden" name="soucet" value="<?php echo $soucet; ?>" />
<input type="hidden" name="pocet" value="<?php echo $pocet; ?>" />
</form>

</body>
</html>

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.238.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
2. 10. 2010   #2
-
0
-

{
misto }

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
beachboy0
Návštěvník
2. 10. 2010   #3
-
0
-

diky, vazne jsem si toho nevsiml :-)
pote jsem zjistil ze sem tam nasekal spoustu dalsich chyb, ale uz jsem to zporvoznil :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.238.–
beachboy0
Návštěvník
2. 10. 2010   #4
-
0
-

a

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.238.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Parse text — založil fdsddfdsfd

VB6 parse text — založil toonnyy

Parse LNK souboru ve WINDOWS — založil apocalipta

C# TreeView parse cesty ve stromu — založil Midnight

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý