Visual C++ 2005 Express – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Visual C++ 2005 Express – C / C++ – Fórum – Programujte.comVisual C++ 2005 Express – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Samuel Lehotsk?0
Stálý člen
12. 11. 2006   #1
-
0
-

pocujte ja som asi blby, stiahol som si ten program z microsoftu, zaregistroval som si ho, ale mam problem s uplnou somarinou, normalne dam v menu File->New->File->C++ file(.cpp) a napisem tam moj kod, ale neviem ako to spustit. pozeral som lekcie, tam pisal autor ze to mam najprv ulozit, ale nepomohlo, tie ikonky Compile a Run mam zasednute (akoze sa nedaju kliknut), vykricnik build som tam vobec nenasiel. ani klavesove skratky mi nefunguju.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dustm@n -Junks are my life
Matěj Pácha0
Super člen
12. 11. 2006   #2
-
0
-

A nechtělo by to spíš File->New->Project ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ajem tíčr, andrgraund tíčr!
Peter D.0
Expert
13. 11. 2006   #3
-
0
-

Tak tak. Vytvor nový projekt, a keď sa ťa bude pýtať, zaškrtni empty project. Potom pridaj ten súbor a malo by to ísť.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Samuel Lehotský0
Stálý člen
14. 11. 2006   #4
-
0
-

No sk??al som vytvori? projekt, ale ke? odkliknem OK, tak chv??u nie?o rob? a potom mi to vyhod? chybu, ?e "Server automatiz?cie nem??e vytvori? objekt", to som si a? teraz v?imol :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dustm@n -Junks are my life
zacatecnik0
Super člen
15. 11. 2006   #5
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Samuel Lehotský0
Stálý člen
18. 11. 2006   #6
-
0
-

SDK som asi nestahoval, stiahol som si z microsoftu instalacku a pri instalacii mi z netu dostahovalo nejake subory, som vsetko odskrtol co sa dalo-to boli asi 2 moznosti, ale SDK ci tam bolo to neviem. A kde to mam ako stiahnut? A viem ze je express free, preto som si ho aj stiahol ale nejak to nejde.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dustm@n -Junks are my life
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý