Binary Writer Error – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Binary Writer Error – .NET – Fórum – Programujte.comBinary Writer Error – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Odin
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
12. 10. 2010   #1
-
0
-

Zdravim ... Mam tu problem udelal jsem si takovej lehci algorytmus a kdyz ho chci zapisovat do souboru tak mi to hodi tudle chybu
Cannot assign to 'Write' because it is a 'method group'
dela to u BinarWrite.Write = x a y



public static void MapBlock()
{
int Xblock = 8;
int Yblock = 8;
FileStream fs = File.Create("testfile.TxT");
BinaryWriter BinarWrite = new BinaryWriter(fs);
for(int x = 0;x < Xblock; x++)
{
for(int y = 0;y < Yblock; y++)
{
BinarWrite.Write = y;
}

BinarWrite.Write = x;
}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.160.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
12. 10. 2010   #2
-
0
-

jses si jist ze se to pouziva zrovna takhle?

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Odin
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
12. 10. 2010   #3
-
0
-

KIIV napsal:
jses si jist ze se to pouziva zrovna takhle?


Jop sem si jistej 8x8 poli do ctverce sice nevim jestli to mam dobre protoze se takovydle algorytmy ucim od vcera na vyexrtrahvoani souboru z her napr ... (V UO je to kodovani pro Mapu 8x8 -> 1 Blok (1 Mapa -> 768x512 Bloku))

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.160.–
Odin
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
12. 10. 2010   #4
-
0
-

Nevis teda proc mi to neche zapisovat ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.160.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
12. 10. 2010   #5
-
0
-

ja sem jen tak letmo prolitl dve nebo tri stranky a vzdy tam bylo .Write( hodnota ) nebo u reference ->Write(hodnota)

mimochodem je to algoritmus.. je to z ciziho slova :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Odin
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
12. 10. 2010   #6
-
0
-

JJ dik zkusim to ... jinak chtel jsem zkusit jak to vypada tak jsem to zkusil udelat vypis do textboxu a jaksi v tom je asi chyba ale vubec nevim jak to muzu udelat ma to bejt ctverec o velikosti 8x8 ale proste nejde to a nejde :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.160.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
12. 10. 2010   #7
-
0
-

no pravdepodobne to bude hlavne tim ze je to binarne.. muzes to treba prevest do HEX a vypsat to

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Odin
~ Anonymní uživatel
48 příspěvků
12. 10. 2010   #8
-
0
-

KIIV napsal:
no pravdepodobne to bude hlavne tim ze je to binarne.. muzes to treba prevest do HEX a vypsat to

Jak binarne ? Ja vypisuju jenom cisla z x a y ... Jinak ten algoritmus ma zpravne vypadat nejak takhle


XBlock = Int(XPos/8)
YBlock = Int(YPos/8)
Block Number = (XBlock * 512) + YBlock
MAP0 (37,748,736 bytes)

393,216 [Block]s sequentially, Block = 196 bytes
DWORD header, unknown content
64 Cells
Cell (3 bytes)
0 1 2
Color Alt

UWORD cell graphic (which can be looked up in RADARCOL).
BYTE Altitude (-128..127 units above/below sea level).


jinak nevim presne jestli to mam dobre ale nemam to hotovy a hlavne ucim se tydle veci od vcerejska takze v tom fakt tak dobrej nejsem :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.160.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů

Podobná vlákna

Binary — založil Zelenáč

Binary Option Viet Nam — založil bocomvn

QT error: Error code 62097 — založil QtProgramming

Error — založil Morgue

Error C# — založil maxiking27

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý