Vstup – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vstup – Java – Fórum – Programujte.comVstup – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
unjava
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
13. 10. 2010   #1
-
0
-

Zdravim hosi. Sry za blbu otazku, ale ako v JAVE spravim vstup premennej, teda nieco ako cin.get() v C++ ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.193.143.–
Reklama
Reklama
Al0
Věrný člen
13. 10. 2010   #2
-
0
-

BufferedReader br = new BufferedReader(new InputStreamReader(System.in);

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.113.–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
unjava
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
15. 10. 2010   #3
-
0
-

skusam to, ale tu musim naimportovat dve kniznice kvoli vstupu. To mi pride trosku tazkopadne. Fakt to nejde inak ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.14.–
KIIV+42
God of flame
15. 10. 2010   #4
-
0
-

kam ten svet speje.. uz i pouziti knihoven je tezkopadne.. pritom java je hlavne o tom

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
unjava
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
15. 10. 2010   #5
-
0
-

ale tak som to prave nemyslel. Kazdy hlada najlahsie riesenie pokial je rovnako funkcne, alebo sa mylim ? C++ to zvlada, C# to zvlada, tak som chcel vediet ci aj JAVA, to je cele :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.14.–
KIIV+42
God of flame
15. 10. 2010   #6
-
0
-

no ja spis nechapu proc se ti to zda tak tezkopadne.. C++ ma tez tydle veci v knihovnach.. jen se nektere linkuji automaticky.. urcite musis pridat minimalne hlavickove soubory

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
unjava
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
15. 10. 2010   #7
-
0
-

ano, v podstate v com mas pravdu, musis includnut iostream. Ide o to ze v JAVE zacinam snazim sa venuvat fungovaniu a principom a zaoberania sa kniznicami(az na tie nevyhnutne) sa snazim zatial davat bokom. Ide len o to ze som chcel vediet ci to nejde jednoduchsie. Ale dobre, ostanem pri tomto, smiem sa este spytat ako to pouzit ? povedzme ze mam nejaku premennu "int premenna". Ako do nej teda mozem vlozit hodnotu pomocou vstupu ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.102.14.–
KIIV+42
God of flame
Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 24 hostů

Podobná vlákna

Vstup — založil wokena

Vstup — založil Khyplozz

Vstup — založil Khyplozz

Vstup z klávesnice — založil Hans33

Vstup do budov — založil Zdenco

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý