Iframe auto height – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Iframe auto height – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comIframe auto height – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
VOjta
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
17. 10. 2010   #1
-
0
-

Je možnost aby se iframe sám zvětšoval sám od sebe podle velikosti stránky v něm ??? atribut height="100%" mě nefungoval
na stránkách http://zpd.wz.cz/ když klepnete na guestbook bude vidět jen kousek.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.42.–
Reklama
Reklama
Sibyx0
Newbie
17. 10. 2010   #2
-
0
-

Pomocou CSS daj:

width: 100%;

height: auto;

Ešte som to neskúšal, ale myslím si že by to malo ísť.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.148.16.–
Zemik
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
19. 10. 2010   #3
-
0
-

Nefunguje

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.165.155.–
Lulz
~ Anonymní uživatel
4 příspěvky
19. 10. 2010   #4
-
0
-

<iframe src="http://www.yourwebsite.com/page.asp" width="100%"

height="100%" name="youriframe" frameborder="1" vspace="0" hspace="0"
marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="yes" noresize></iframe>

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.128.–
CZechBoY+4
Věrný člen
20. 10. 2010   #5
-
0
-

co třeba style="height:100%"

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.165.–
Vojta
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
27. 10. 2010   #6
-
0
-

Lulz napsal:

<iframe src="http://www.yourwebsite.com/page.asp" width="100%"
height="100%" name="youriframe" frameborder="1" vspace="0" hspace="0"
marginwidth="0" marginheight="0" scrolling="yes" noresize></iframe>




Jde o to že tohle funguje. Rám se roztáhne ale podle toho co má kolem sebe a né podle toho co je v něm. Tzn. že když je vedle něho další rám co má height:50px roztáhne se na 50px a já potřebuju, že když bude odkazovat na stánku která má 500px tak se podle ní roztáhne.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.42.–
CZechBoY+4
Věrný člen
27. 10. 2010   #7
-
0
-

jo je to vždy podle toho co je vedle něj, nemůžeš zjistit co je v něm za šířku

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Vojta
~ Anonymní uživatel
65 příspěvků
27. 10. 2010   #8
-
0
-

Nápad jak to udělat js ? php ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.42.–
CZechBoY+4
Věrný člen
6. 11. 2010   #9
-
0
-

PHP určitě ne :D JS to už je lepší nápad ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Male height v IE — založil D-Fox

DIV height:100% — založil Bukage

Presna velkost Height — založil marioff

Firefox a min-height — založil Petr

Problém s 100% height — založil vojta

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý