Problem s ManagementClass na windows XP s framework 2.0 – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problem s ManagementClass na windows XP s framework 2.0 – .NET – Fórum – Programujte.comProblem s ManagementClass na windows XP s framework 2.0 – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
skorec10
Newbie
17. 10. 2010   #1
-
0
-

riesim taky problem, mam spravenu aplikaciu, skomplikoval som ju pod net 2.0 cez visual studio 2008 ale na windows XP ktory ma framework 2.0 tak to nejde, vyhodi chybu ked je pouzita trieda ManagementClass, ale ked do pc nainstalujem opravny balicek framework 2.0 service pack 2(neje to servicepack windowsu) tam mi to ide, a teraz nevie ci mam riesit tento problem alebo ako ho riesit, ked ManagementClass podporuje aj framework 1.1 a neviem ci je chyba wo windowse alebu u framework

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.108.122.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
17. 10. 2010   #2
-
0
-

1.1 je poměrně dost zastaralý a řekl bych, že i překonaný. Kdyby to rozhodnutí bylo na mě, tak dostat 2.0 SP2 na pc, například při instalaci, je to nejmenší.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.189.142.–
skorec10
Newbie
19. 10. 2010   #3
-
0
-

[URL=http://img808.imageshack.us/i/chyba1.png/][IMG]http://img808.imageshack.us/img808/7730/chyba1.png[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

using System;

using System.Collections.Generic;
using System.Text;
using System.Management;
using System.Threading;

//#if NET_2_0
using System.Collections;
using System.Security.Permissions;
using System.Runtime.Serialization;

namespace ManagmentObject
{
class Program
{

static void Main(string[] args)
{
ManagementClass mc = new ManagementClass("Win32_DiskDrive");

Console.ReadLine();
}
}
}


asi to tak budem riesit ako hovoris...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.108.122.–
skorec10
Newbie
19. 10. 2010   #4
-
0
-

[url=http://img221.imageshack.us/i/beznzvui.png/]

[/url]

program automaticky spadne a ani nezareaguje vynimka
    class Program

{

static void Main(string[] args)
{
Console.WriteLine("spravne1");
try
{
Console.WriteLine("spravne2");
ManagementClass mc = new ManagementClass("Win32_DiskDrive");
}

catch (Exception e)
{
Console.WriteLine("spravne3");
Console.WriteLine("{0} Exception caught.", e);
}
Console.WriteLine("spravne4");

Console.ReadLine();
}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.108.122.–
skorec10
Newbie
20. 10. 2010   #5
-
0
-

chyba bola v tom ze som to spustal z lokalneho disku...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.108.122.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 53 hostů

Podobná vlákna

Windows problém — založil win

Problem s OS Windows xp — založil Jakub

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý