DIvná chyba – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

DIvná chyba – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comDIvná chyba – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Zuben0
Stálý člen
22. 10. 2010   #1
-
0
-

Dobrý den, udělal jsem si web u sebe na localhostu, přesunul jsem web na domenu a když se kouknu na web tak JS nefunguje tak jak na localhostu. Ale když je tam chyba s db tak JS funguje normálně, jsem už z toho opravdu "jelen". Prosím nevíte čím to může být? Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.9.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
22. 10. 2010   #2
-
0
-

A co napsat třeba trochu víc? Chyba může bejt kdekoliv.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.77.–
Zuben0
Stálý člen
22. 10. 2010   #3
-
0
-

Jedná se o měnící se menu podle toho na jaký text ukážu, blbne to s posledníma příspěvkama z fora, když tam není nebo je dobře všechno zadano (server,pass,user,port,db) tak se to podmenu který se má ukázat (jako pozadí má obrázek který se mění) neukáže a všechno je v bodech (<li>), ale jakmile zadam třeba špatnou db tak to jede v pohodě

takže tady je obrázek když je špatná db a nebo to je na localhostu:

,
a tady když je dobře vyplněná db nebo tam nejsou poslední příspěvky:


kod na poslední příspěvky zde:

 <div id="menu_forum">

<?php
$dbServer2 = "xxx";
$dbUser2 = "xxx";
$dbPassword2 = "xxx";
$dbName2 = "xxx";
$link2 = mysql_connect ($dbServer2,$dbUser2,$dbPassword2)
or die ("Spojenie neúspešné.");
$db_4=mysql_select_db($dbName2, $link2)
or die ("Nepodarilo sa otvoriť databázu.");


$query1="SET NAMES 'utf8'";

$query="SELECT * FROM tema ORDER BY datum DESC LIMIT 5";
$result_tema = mysql_query($query1, $link2);
$result_tema = mysql_query($query, $link2)
or die ("Spojenie s databázou bolo neúspešné");
echo "<h3><font color='black'>Co na se píše na fóru?</font></h3>";
echo "<h3><font color='black'>Poslední založené fórum téma</font></h3>";
echo "<div class='forum_prispevky'>
<font class='menu_forum_rospis_1'>Název tématu</font>
<font class='menu_forum_rospis_2'>Založil</font></div>";

echo "<table>";

while ($row=mysql_fetch_array($result_tema))
{
echo "<tr>
<td class='forum_prispevky'><h3>",$row['nazev'],"</h3></td>
<td class='forum_prispevky'> ",$row['zalozil'],"</td></tr>";
}

echo "</table>";

echo "<h3><font color='black'>Poslední Fórum příspěvky</font></h3>";
echo "
<div class='forum_prispevky'><font class='menu_forum_rospis_1'>Název tématu</font>
<font class='menu_forum_rospis_2'>Odpověděl</font></div>
<table>
<tr><td class='menu_forum_stred'></td></tr>
";
echo "
</table>
<table>
";
$query2="SELECT * FROM odpoved ORDER BY datum DESC LIMIT 5";
$result_odpoved = mysql_query($query1, $link2);
$result_odpoved = mysql_query($query2, $link2)
or die ("Spojenie s databázou bolo neúspešné");

while ($row2=mysql_fetch_array($result_odpoved))
{
$tema=$row2['tema'];
echo "
<tr><td class='forum_prispevky'><h3>",$tema,"</h3></td>
<td class='forum_prispevky'> ",$row2['odpovedel'],"</td></tr>";
}

echo "</table>";

?>

</div>


EDIT: tak jsem zjistil že u IE8 to funguje normálně na domeně, u chrome,firefoxu nějak ne :(
EDIT: Vyřešeno

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.235.9.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

Divná chyba Python 2.7 — založil PiKey

Divna nahoda — založil Earl Cash

Chyba v c — založil bohetik

Chyba — založil Racak94

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý