Logo – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Logo – CSS – Fórum – Programujte.comLogo – CSS – Fórum – Programujte.com

 

sdas0
Newbie
13. 11. 2006   #1
-
0
-

Caute, ide nejak urcit poziciu boxu 'logo' slovom (center, right, left), myslím to tak, že nechcem velmi stracat cas pixelmi ... tu je kod :

div.logo {

border-color: #c9beff;
border-style: solid;

width:800px;
margin-top: 12px;
margin-left: center;
margin-right:400px;
}


nefim jak sa to robi ...
Lebo ak urcim poziciu slovom center tak to nejde ....

div.logo {

border-color: #c9beff;
border-style: solid;
width:800px;
margin-top: 12px;
margin-center;
}


Za pripadnu odpoved vopred DAKUJEM ...
PS : CSS som sa zacal ucit dnes takze este ho neovladam ....
Ide to vlastne?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
olgo0
Věrný člen
13. 11. 2006   #2
-
0
-

To kfsws:

text-align: left/center/right


tento ?t?l mus?aby? v nadradenom elemente!

pr.


<head>
<style>
body{text-align: right}
</style>
<body>
<div class="logo"></div>
</body>


a logo m?? vpravo

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
"Boze, dopraj mi, prosim ta, petdesiat rokov prace a zabavy, a potom nahlu smrt v spanku." J. Grisham
sdas0
Newbie
14. 11. 2006   #3
-
0
-

To olgo:
No nefim , nejak mi to nejde , sak sa pozri sem http://www.heck.php5.cz/index.html a potom na http://www.heck.php5.cz/style.css ...
Len som prestavil hodnotu right na left aby to logo bolo na lavo a nejde to ....
Robím nekde chybu ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Eaglewing
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
14. 11. 2006   #4
-
0
-

To kfsws:
Nadrazeny element musi mit nastaveno text-align: center;
Pak tomu co chces mit uprostred nastavis margin-left a margin-right na auto..
Cili neco jako



body {
text-align:center;
}
div.logo {
margin-left: auto;
margin-right:auto;
width: 800px;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
sdas0
Newbie
14. 11. 2006   #5
-
0
-

To Eaglewing:
ok dik uz to jede ...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Michal Blažek0
Stálý člen
14. 11. 2006   #6
-
0
-

Nebo to máte udělat pěkně po neandrtálsku :ms_0011: To znamená použít párovej tag <center>.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist. (Albert Einstein)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

How To Design Any Logo? — založil RockMilli

Kostickovane logo — založil David

Logo Zprostředkovatel — založil Pavel Čech

Logo!Soft — založil santi_rou

Logo (Levně/Zdarma) — založil M.

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý