Riadok s definovaným ID – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Riadok s definovaným ID – PHP – Fórum – Programujte.comRiadok s definovaným ID – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
27. 10. 2010   #1
-
0
-

Dobrý večer, mám jednu otázku, ako by som mohol vypísať riadok so špecifickým ID.
Viem bolo by to možné, ak by som dal "WHERE id = '".$id.'", ale ja by som chcel zadefinovať niečo ako $riadoksid kde by mi stačilo zadať napr.

echo $riadoksid[10]
a vypísal by sa riadok s id 10.
Dúfam že som to napísal dosť zrozumiteľne, vďaka.

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.210.–
Reklama
Reklama
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
28. 10. 2010   #2
-
0
-

To Anonymní uživatel : není to spíše záležitost SQL? tedy pokud se neptáš, jak ze souboru vzít 10. řádek.
Místo

WHERE id = '".$id."'

stačí použít LIMIT
WHERE ... LIMIT 10,1

Což vypíše 10. nalezený záznam.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.243.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 46 hostů

Podobná vlákna

Riadok z C do C++ — založil Erik

Prikazovy riadok — založil k2k21

Príkazový riadok?? — založil Gajdošík Tomáš

Nový riadok — založil L33t5pe@k

Prikazovy riadok vo VB — založil tommyv580

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý