Ajax control toolkit – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Ajax control toolkit – .NET – Fórum – Programujte.comAjax control toolkit – .NET – Fórum – Programujte.com

 

LOG
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
30. 10. 2010   #1
-
0
-

Ahoj do visual studia asp.net jsem pridal nove prvky (AJAX Toolkit)
pak sem vlozil tento kod jenze po zobrazeni v prohlizeci se mi zobrazi pouze textbox bez kalendare kdyz do neho kliknu... nevite kde je chyba pouze jsem pridal novou kartu a tam sem pridal .dll soubor od ajax toolkit,je jeste potreba neco udelat??? diky



<%@ Page Language="C#" %>

<%@ Register Assembly="AjaxControlToolkit" Namespace="AjaxControlToolkit" TagPrefix="asp" %>


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<script runat="server">

</script>

<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head id="Head1" runat="server">
<title></title>
</head>
<body>
<form id="form1" runat="server">
<asp:ScriptManager ID="ScriptManager1" runat="server">
</asp:ScriptManager>

<div>
<asp:UpdatePanel ID="UpdatePanel1" runat="server">
<ContentTemplate>
<asp:TextBox ID="TextBox1" runat="server"></asp:TextBox>
<asp:CalendarExtender ID="CalendarExtender1" runat="server" TargetControlID="TextBox1">
</asp:CalendarExtender>
<asp:SliderExtender ID="SliderExtender1" runat="server" Minimum="5" Maximum="66" TargetControlID="TextBox1">
</asp:SliderExtender>
</ContentTemplate>
</asp:UpdatePanel>

</div>
</form>
</body>
</html>




Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.244.–
LiborBes
~ Anonymní uživatel
47 příspěvků
9. 11. 2010   #2
-
0
-

Ja instalujem tieto balicky (VS2008 .Net 3.5) :

ASPAJAXExtSetup.msi
ASPAJAXSourceCode.msi
ASPNETAJAXVS2008.msi

V aplikacii, ktora pred tym nemala Ajax toolkit zaregistrovany, nestaci pridat DLL, potrebujes konfigurovat aplikaciu (treba googlit, je toho viacej - alebo vytvorit novy "Ajax" projekt a vykradnut rozdiely vo web.confgu) - pozri prilohu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.33.–
LOG
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
9. 11. 2010   #3
-
0
-

To LiborBes : ono už to je vyřešene a nic jsem nemusel instalovat jenom sem si stahl trochu jinou knihovnu a jede to

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.244.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 48 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý