GetImageSize – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

GetImageSize – PHP – Fórum – Programujte.comGetImageSize – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Míša
~ Anonymní uživatel
105 příspěvků
2. 11. 2010   #1
-
0
-

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli nevíte o nějakém způsobu, jak zjistit velikost obrázku z již načteného obrázku (například z db) do proměnné.

GetImageSize má jako parametr přímo cestu k souboru a to já ten soubor fyzicky uloženej nemám.

Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.27.–
Reklama
Reklama
insider0
Věrný člen
2. 11. 2010   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 217.11.224.–
I don't want to see you go,[br] The sky is over[br] Even though we can't afford[br] The sky is over,[br] The sky is over us.[br][br] CIVILIZATION IS OVER
Míša
~ Anonymní uživatel
105 příspěvků
2. 11. 2010   #3
-
0
-

Moc děkuju :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.27.–
Míša
~ Anonymní uživatel
105 příspěvků
3. 11. 2010   #4
-
0
-

A ještě, CreateImageFromJPEG potřebuje jako parametr soubor, já mám ten soubor už načtený do proměnné, existuje nějaká funkce, které by stačila binární data, né přímo cesta k souboru, abych soubory nemusel ukládat před zpracováním?

Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.27.–
KIIV+42
God of flame
3. 11. 2010   #5
-
0
-

To Míša : co zkusit manual?

resource imagecreatefromstring ( string $data )

imagecreatefromstring() returns an image identifier representing the image obtained from the given data. These types will be automatically detected if your build of PHP supports them: JPEG, PNG, GIF, WBMP, and GD2.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
CZechBoY+4
Věrný člen
3. 11. 2010   #6
-
0
-

sakra mazání zakázáno, tak nic :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 60 hostů

Podobná vlákna

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý