Pripojeni do db, problem libmysql.dll – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pripojeni do db, problem libmysql.dll – C / C++ – Fórum – Programujte.comPripojeni do db, problem libmysql.dll – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

silent0
Stálý člen
2. 11. 2010   #1
-
0
-

Zdravim, pokousim se pripojit do db pomoct sqlconnection, params mam vyplnene, ale nejak mi to haze porad problemy s kihovnou libmysql.dll, ikdyz jsem si jo stahl problem pretrvava, pri kliknuti na pripojeni vyskoci tahle chyba http://img841.imageshack.us/i/beznzvuqu.png/
dekuji za jakoukoliv pomoc ...
--

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.206.–
C#
besters0
Newbie
2. 11. 2010   #2
-
0
-

silent napsal:
Zdravim, pokousim se pripojit do db pomoct sqlconnection, params mam vyplnene, ale nejak mi to haze porad problemy s kihovnou libmysql.dll, ikdyz jsem si jo stahl problem pretrvava, pri kliknuti na pripojeni vyskoci tahle chyba http://img841.imageshack.us/i/beznzvuqu.png/
dekuji za jakoukoliv pomoc ...
--



driver = sql::mysql::get_mysql_driver_instance();

Každopádně dyžtak sem napiš část zdrojového kodu kde se snažíš připojit do Sql a kde máš nadefinovanou knihovnu libmysql.dll

+ kde se nachází ten libmysql.dll soubor...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.155.231.–
Audiatur et altera pars – Budiž vyslyšena i druhá strana
silent0
Stálý člen
2. 11. 2010   #3
-
0
-

Knihovnu jsem hodil k programu, primo , jsem tam dal parametry jako user,database ... a v kodu mam jen sqlconnection->Connecter = true;

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.206.–
C#
besters0
Newbie
2. 11. 2010   #4
-
0
-

silent napsal:
Knihovnu jsem hodil k programu, primo , jsem tam dal parametry jako user,database ... a v kodu mam jen sqlconnection->Connecter = true;



Zkus si prostudovat tenhle tutorial...
http://www.cpp-home.com/tutorials/202_1.htm

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.109.–
Audiatur et altera pars – Budiž vyslyšena i druhá strana
silent0
Stálý člen
2. 11. 2010   #5
-
0
-

jj, ale nevim zda mi ten tutorial vyresi prave problem, jelikoz se nemuzu jaksi ani pripojit :) delam to v c++ builderu .. a pouzivam komponentu sqlconnection .,.

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
2. 11. 2010   #6
-
0
-

A nebude to takový ten typický problém builderu, že ta knihovna nebo verze, kterou máš, není v builderu podporována.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.189.143.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
2. 11. 2010   #7
-
0
-

A nebude to takový ten typický problém builderu, že ta knihovna nebo verze, kterou máš, není v builderu podporována.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.189.143.–
silent0
Stálý člen
2. 11. 2010   #8
-
0
-

tak moznost to je, zkusim se poptat na nejakych anglickych forkach zda se dozvim vice, zatim dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
2. 11. 2010   #9
-
0
-

Spíš se podívej, která verze byla pro Builder testovaná.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.189.143.–
silent0
Stálý člen
3. 11. 2010   #10
-
0
-

Tak problem byl ve verzi knihovny stahl jsem si z mysql-noinstal-5.1.5.0-win32 a jede to ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
silent0
Stálý člen
8. 11. 2010   #11
-
0
-

A jeste ohledne zapisu, vytvoreni tabulky, sql script primo z db pri vytvoreni db

SQLQuery1->SQL ='CREATE TABLE `test`.`blaa` (`blad` INT NOT NULL ) ENGINE = InnoDB';

a prave porad to vyhauje stejnou chybu

[BCC32 Warning] Unit1.cpp(33): W8098 Multi-character character constant
[BCC32 Error] Unit1.cpp(33): E2129 Character constant too long (or empty)
[BCC32 Error] Unit1.cpp(33): E2034 Cannot convert 'unsigned int' to 'TWideStrings *'

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.206.–
C#
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý