MSVCP 100.dll nelze nají – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

MSVCP 100.dll nelze nají – C / C++ – Fórum – Programujte.comMSVCP 100.dll nelze nají – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
MASTERMAN
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
3. 11. 2010   #1
-
0
-

Dobrý den,
mám problém s MS Visual 2010.
Když si vytvořím nějaký prográmek např. tento:

#include <iostream>

using namespace std;
int main ()
{
cout << "Text" ;
}


tak se mi úspěšně přeloží, spustí a proběhne ta akce kterou si přeji (vypíše "text"), ale pokud .exe překopíruji do jiného PC, tak to hází chybu viz. příloha.

V čem je problém a jak ho mohu řešit?

Děkuji




Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.70.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
3. 11. 2010   #2
-
0
-

Program musí být přeložen v Release konfiguraci. A pokud vyžaduje nějaké dodatečné knihovny, tak je potřeba na PC nainstalovat odpovídající běhové "prostředí".

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.189.143.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
3. 11. 2010   #3
-
0
-

Program musí být přeložen v Release konfiguraci. A pokud vyžaduje nějaké dodatečné knihovny, tak je potřeba na PC nainstalovat odpovídající běhové "prostředí".

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.189.143.–
MASTERMAN
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
3. 11. 2010   #4
-
0
-

Tento kód je přeložen v Release:



#include <iostream>
using namespace std;
int main ()
{
cout << "Text" ;
}


Neřek bych že potřebuje další knihovny. (Nefunguje)

Pokud tento kód napíšu v CODE::BLOCKS tak to funguje i na jiných PC.

Nebude chyba někde v nastavení?
Pokud budete potřebovat kód nebo podobné věci stačí říct (respektive napsat).
Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.70.–
petr.satka0
Newbie
3. 11. 2010   #5
-
0
-

To MASTERMAN : MS Visual teď nepoužívám, takže nemůžu ověřit, ale vím, že to nějak šlo i bez Visual C++ redistributable.

Hodil jsem to do Google a vypadlo tohle: Project Properties->Configuration Properties->C++->Code Generation and change Runtile Library from Multi-threaded DLL (/MD) to Multi-threaded (/MT).

A musí to být zkompilováno v release konfiguraci, jak už bylo řečeno.

Vyzkoušej.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.175.–
MASTERMAN
~ Anonymní uživatel
9 příspěvků
4. 11. 2010   #6
-
0
-

Díky, funguje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.70.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 89 hostů

Podobná vlákna

[C#] 1 proti 100 — založil sh00ter

100% šířka — založil Ondra

100% SEO RS — založil mango

Výška 100% + scroll — založil Forest

DIV height:100% — založil Bukage

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý