Chyby v programoch C – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Chyby v programoch C – C / C++ – Fórum – Programujte.comChyby v programoch C – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
pietro620
Návštěvník
3. 11. 2010   #1
-
0
-

Mam chyby v roznych programoch v C. Nie C++

 

#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>

int f1 (void);
int main (void)

{
double answer;
answer = f1();
printf(“%f“, answer) /*chyba */
return 0;
}
int f1(void)
{
return 100;
}


 

#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>

int main()
void func(void)
{
int i;
printf(“Zadajte cislo: “);
scanf(“%d“, &i);
return i;

}


 

#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>

void sqr_it(int num);
int main(void)
{
sqr_it(10.0);
return 0;
}
void sqr_it(int num)
{
printf(“%d“, num * num); /* chyba */
}


 

#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>

int main()
{
if (count < 100) /*chyba*/
printf(“Cislo je mensie ako 100.“);
printf(“Jeho druha mocnina je %d.“, count*count);
}


 

#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>

int main(void)
{
int i; count[10]; /*chyba*/

for (i=0; i<100; i++) {
printf(“Zadajte číslo: “,);
scanf(“%d“, &count[i]);
}


 

#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>

int main(void)
{
char str[5];

strcpy(str, “ toto je test“); /*chyba*/
printf(str);

return 0;
}


 

#include <stdio.h>
#include <string.h>

int main(void)
{
char name[] = “ Tom“ ; /*chyba*/
strcpy(name, “ Tom Brazwell“);


Nahlásit jako SPAM
IP: 193.87.94.–
Reklama
Reklama
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
3. 11. 2010   #2
-
0
-

prvni program:
za funkci printf ti chybi strednik

druhy program:
ve funkci s navratovym typev void vracis int - NELZE!

treti:
typy double X int

ctvrty:
count - nedefinovane

paty:
pole count nema typ

sesty:
"toto je test" se rozhodne nevejde do peti znaku

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 110 hostů

Podobná vlákna

Chyby.. — založil Koudy

Odhalení chyby — založil MiCizek

Jak na chyby — založil Honza30

Chyby ve Visual c++ — založil VSc

Ošetření chyby dotazu — založil Pavelv

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý