Vypisanie pola js – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vypisanie pola js – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comVypisanie pola js – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
gizmo160
Newbie
5. 11. 2010   #1
-
0
-

potreboval by som pomoc pri vypisani pola ako pouzit funkciu toString aby ho vypisalo.
toto je zadanie co mam spravit:

Vytvorte v JavaScripte objekt Student, ktorý bude mat vlastnosti Meno, Priezvisko, PriemerZnamok.
Vytvorte konštruktor pre tento objekt.
Vytvorte metódu pre výpis vlastností objektu - použite predefinovanie metódy toString()
Vytvorte pole aspon piatich takýchto objektov pomocou operátora new.
Vytvorte funkciu, ktorá usporiada študentov podla priezviska
Vytvorte funkciu, ktorá usporiada študentov podla priemeru známok
V programe vypíšte zoznam zoradených študentov podla priezviska a potom podla priemeru známok
Zatial som sa dostal len ku tretiemu bodu
Vlozim tu moj kod pre lepsie pochopenie:



function Student (meno, priez, priem) {
this.Meno=meno;
this.Priezvisko=priez;
this.PriemerZnamok=priem;
}


var pole = new Array(4);

pole[0] = new Student("Roman", "Pis", 4);
pole[1] = new Student("Jan", "Mico", 4);
pole[2] = new Student("Karol", "tichy", 4);
pole[3] = new Student("Emil", "tuhy", 4);
pole[4] = new Student("Andy", "mraz", 4);


function toString(pole) {
return pole.toString();
}


document.write("Meno"+toString(pole)); //tu mi vzdy vypise len Meno[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object] .



vedel by mi niekto poradit aby to vypisovalo normalne?

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.167.58.–
Reklama
Reklama
m->29+6
Super člen
6. 11. 2010   #2
-
0
-

Musíš prekryť metódu toString() pre ten objekt Student, nie ju definovať ako globálnu. Keď potom zavoláš pole.toString() tak to pole pre každý prvok zavolá tvoju metódu Student.toString() v ktorej už si to naformátuješ ako chceš.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.112.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 119 hostů

Podobná vlákna

Vypísanie položiek v DB — založil User

Vypisanie funkcie — založil gizmo16

PHP, vypísanie riadkov — založil Anonymní uživatel

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý