Príjemný podvečer, mám jeden problém s RS Joomla konkrétne s týmto webom ktorý som začal spravovať:
http://hra.4fan.cz/test/
Problém je v tom, že pri prehliadačoch (Firefox,Google Chrome), je nemožné napr. zahlasovať v ankete, alebo v kategórii Španielsko nie je možné na nič kliknúť, pričom na prehliadačoch (Opera,IE), funguje všetko tak, ako má, bol by som rád , ak by mi niekto poradil, ako by som to mal riešiť, lebo naozaj si už neviem, rady, kde by mohol byť ten problém. Ďakujem za pomoc, dúfam že som tému nezaradil tam, kam nepatrí.
Fórum › PHP
Joomla nepochopiteľný problém
muze za to elemnt
<div id="ry-footer" class="clearfix"></div>
ktery se vykresluje pres text, nechce se mi to zkoumat do podrobna, protoze nemam moc casu, ale pridani css hodnoty
clear:both;
pro me ve FF problem vyresilo. Je rozdil pouzit tridu clearfix, ktery se pouziva na kontejner a obycejnym clear(vetsinou nejaka trida stop, clear, apod), ktery se pouziva u prvku za floaty.
Aha, a ako by som to mal, upraviť, bol by som rád, ak by ste mi pomohli, čo s tým, čím to nahradiť...
Kód CSS z clearfix
* html .clearfix {
height: 1%; /* IE5-6 */
}
html[xmlns] .clearfix { /* O */
display: block;
}
.clearfix:after { /* FF, O, etc. */
content: ".";
display: block;
height: 0;
clear: both;
visibility: hidden;
}
Ďakujem.
Problém, vyriešený , pochopil som, tomu ďakujem za pomoc.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů
Podobná vlákna
Joomla template pomoc — založil vietro
Presmerovanie URL??? (Joomla) — založil oneho
Joomla - máte s ní zkušenosti? — založil JMM
Nabízíme práci webmastera (joomla) — založil NMP
Joomla Drupal a iné CMS — založil Anonym
Moderátoři diskuze