Problemy se zapisem do db – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problemy se zapisem do db – C / C++ – Fórum – Programujte.comProblemy se zapisem do db – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
silent0
Stálý člen
8. 11. 2010   #1
-
0
-

ohledne zapisu, vytvoreni tabulky, sql script primo z db pri vytvoreni db

SQLQuery1->SQL ='CREATE TABLE `test`.`blaa` (`blad` INT NOT NULL ) ENGINE = InnoDB';

a prave porad to vyhauje stejnou chybu, at se jenda o create, select ...

[BCC32 Warning] Unit1.cpp(33): W8098 Multi-character character constant
[BCC32 Error] Unit1.cpp(33): E2129 Character constant too long (or empty)
[BCC32 Error] Unit1.cpp(33): E2034 Cannot convert 'unsigned int' to 'TWideStrings *'

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
8. 11. 2010   #2
-
0
-

to bude nejaky paskvil s typama.. nejspis to nema s mysql nic spolecneho

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
silent0
Stálý člen
8. 11. 2010   #3
-
0
-

nj, ale dela to jen pri dotazu na db ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 90.182.248.–
C#
KIIV+42
God of flame
8. 11. 2010   #4
-
0
-

a co rika todle? [BCC32 Error] Unit1.cpp(33): E2034 Cannot convert 'unsigned int' to 'TWideStrings *'

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.237.136.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 106 hostů

Podobná vlákna

Problémy se zápisem do db — založil kropac

Problém se zápisem — založil cenda585

Pomoc se zapisem do delphi — založil todos

Problém se zápisem fopen — založil ProTom

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý