C++ třída v DLL – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C++ třída v DLL – C / C++ – Fórum – Programujte.comC++ třída v DLL – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
yaqwsx+9
Posthunter
10. 11. 2010   #1
-
0
-

Jak pracovat s C++ třídou v DLL, která je staticky linkovaná? Myslel jsem, že bude stačit, když exportuji metody třídy a do aplikace vložím hlavičkový soubor. Jenže linker mi to nebere. Co dělám špatně? Popř. nemáte nějaký materiál k natudování? Děkuji za odpověď

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.115.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
11. 11. 2010   #2
-
0
-

Používám exporty celých tříd ... takto:

class __declspec(dllexport) CMyData : public CMyObject {

kde i rodičovská třída musí být označena pro export. A pak ti opravdu stačí hlavičkový soubor a pracuješ s tím jako bys měl tu třídu přímo v projektu programu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
yaqwsx+9
Posthunter
11. 11. 2010   #3
-
0
-

Aha, tak todle mě nenapadlo. Už to funguje. Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.106.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 81 hostů

Podobná vlákna

Virtuální třída — založil Damian

C# třída se štětcem — založil senol

Asociační třída — založil Tomáš

Class ( třída ) — založil milanmichal

Třída object v c++ — založil Porcepoque

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý