C++, pole, přehlednost kodu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

C++, pole, přehlednost kodu – C / C++ – Fórum – Programujte.comC++, pole, přehlednost kodu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Razor339
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
13. 11. 2010   #1
-
0
-

Zdravím,
Mám napsaný program v C++, asi je můj dotaz trochu hloupý, ale přece se zeptám.

Můj dotaz směřuje k tomuto, mám pole které obsahuje 1229 prvků (prvočísla od 2 do 10 000), tak vznikne sakra dlouhý řádek, zkoušel jsem i zalomit na obrazovku tak aby šla vidět všechna prvočísla, ale je ztoho velký odstavec čísel a dělá to kod nepřehledným.
Pracuji ve VisualStudiu 2010.

Nejde nějak udělat že by pole bylo jako by zabaleno a rozevřel by se jeho obsah pro zobrazení jen když chci ??
Jako když mužu zbalit funkci a poté ji zase zobrazit. (Nebo nějáký návrh jak jnak to udělat ?)
(zkoušel jsem si udělat jen funkci, která obsahovala toto pole, ale nejde to udělat aby mi to pobral algoritmus v druhe funkci, neboť zde s polem pracuji a nejde mi v podminkach volat pole z jine funkce )
na ukazku sem dal jen par prvku.


void rozkladHodnoty (int hodnota)
{
int pole[1229] = {2, 3, 5, 7, 11, 13, 17, 19, 23, 29, 31, 37, 41, 43, 47, 53, 59, 61, 67, 71, 73, 79, 83, 89, 97, 101,..........}
}




Nahlásit jako SPAM
IP: 91.187.57.–
Nrigo
~ Anonymní uživatel
46 příspěvků
13. 11. 2010   #2
-
0
-

Mozes si to pole dat do ineho suboru a potom ho len includnut, alebo ho dat do textoveho suboru a z neho cyklom naplnit to pole, alebo to daj do tej funkcie a sprav to pole globalne ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.40.–
Razor339
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
13. 11. 2010   #3
-
0
-

To Nrigo :
Díky za rady, nad tím sem uvažoval načíst z jineho souboru, vyzkoušim to, ale ještě sem tohle nedělal tak musim přijit co a jak udělat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.187.57.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 18 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý