Zafarbenie forms pomocou js – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zafarbenie forms pomocou js – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comZafarbenie forms pomocou js – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
gizmo160
Newbie
17. 11. 2010   #1
-
0
-

mam taky mensi problem vobec neviem ako zafarbit pomocou js nevyplnene input type="text"... Na nete som nasiel taketo cosi ale vobec mi to nefunguje.... vedel by mi niekto poradit?

function CheckTheForm() {

var result = true;
var msg="";

for(var i=0;i<=12;i++)
document.getElementById('FieldData'+i).style.color='#000066';
}

toto je input
<input type="email" name="Email" size="20" id="mail" maxlength="50" value="@" />

a tu mam zas funkciu na overenie:
function chekMail(mail)

{

if (mail.indexOf("@")<1)
{
alert("Skontroluj emailovu adresu!!!");
pokracuj=false;

}
else pokracuj=true;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.160.135.–
Reklama
Reklama
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
17. 11. 2010   #2
-
0
-

Hlavní problém bude asi v tom, že CSS atribut color neudává barvu pozadí, ale barvu textu, takže bych zkusil:

document.getElementById('FieldData'+i).style.background-color='#000066'; 
nebo
document.getElementById('FieldData'+i).style.background='#000066'; 
Pak tam taky máš jako id nějaké 'FieldData'+i, ale v inputu máš id 'mail'...

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.142.–
gizmo160
Newbie
17. 11. 2010   #3
-
0
-

Nefaritus napsal:
Hlavní problém bude asi v tom, že CSS atribut color neudává barvu pozadí, ale barvu textu, takže bych zkusil:

document.getElementById('FieldData'+i).style.background-color='#000066'; 
nebo
document.getElementById('FieldData'+i).style.background='#000066'; 
Pak tam taky máš jako id nějaké 'FieldData'+i, ale v inputu máš id 'mail'...


super dik konecne mi to funguje :)To Nefaritus :

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.160.135.–
CZechBoY+4
Věrný člen
18. 11. 2010   #4
-
0
-

style.backgroundColor=barva
viz. http://www.w3schools.com/jsref/dom_obj_style.asp#background

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 13 hostů

Podobná vlákna

Windows forms — založil Johnnny

Databáze s Windows Forms — založil Ant

C# Windows Forms kreslení — založil mstarman

C#Forms-Posunutí tlačítka — založil nevimjakejmeno

Web forms externí databáze — založil hajnis

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý