Neviditelný frame (web in web) – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Neviditelný frame (web in web) – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comNeviditelný frame (web in web) – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

Wilfreed0
Duch
17. 11. 2010   #1
-
0
-

Ahoj :-)

Mám web(1), do kterého potřebuji vložit další web(2), který ale nebude vidět. Prostě aby se jen načetl a uživatel ho neviděl(2). Dá se to řešit pomocí rámů? Jaký je nejlepší řešení?

Díky všem :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.153.8.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
17. 11. 2010   #2
-
0
-

Dá se to řešit pomocí rámů...a aby nebyl vidět - dáš mu display: none.

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.142.–
Wilfreed0
Duch
17. 11. 2010   #3
-
0
-

Díky za odpověď. :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.153.8.–
Wilfreed0
Duch
17. 11. 2010   #4
-
0
-

Ještě bych měl jeden dotaz :-)

Použil jsem iframe a potřebuji ještě, aby se (pokud možno 2 vteřiny poté) přesměrovalo na další stránku.

Například: při vstupu na web se v iframe otevře seznam.cz a za dvě vteřiny se automaticky přesměruje na google.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.153.8.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
17. 11. 2010   #5
-
0
-

<script type="text/javascript">

setTimeout("window.location='http://google.cz',2000);
</script>

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.142.–
Wilfreed0
Duch
17. 11. 2010   #6
-
0
-

Výborně, funguje to parádně :-) Ještě jednou díky ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.153.8.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
17. 11. 2010   #7
-
0
-

Není zač ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.142.–
Wilfreed0
Duch
19. 11. 2010   #8
-
0
-

Achjo :-( Včera jsem to nějak udělal a bohužel jsem si to neuložil...

Mám tedy iframe:

<iframe src="http://seznam.cz" width="1000" height="1500"></iframe>


Kam mám teď vložit ten script, aby se iframe přesměroval?

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.153.8.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
19. 11. 2010   #9
-
0
-

To Wilfreed : No nejspíš mezi tagy <iframe> a </iframe> ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.142.–
Wilfreed0
Duch
19. 11. 2010   #10
-
0
-

To jsem samozřejmě zkoušel:

<iframe src="http://seznam.cz" width="1000" height="1500">

<script type="text/javascript">
setTimeout("window.location='http://google.cz',2000);
</script>
</iframe>


ale nefunguje... Načte se jen seznam.cz :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.153.8.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
19. 11. 2010   #11
-
0
-

To Wilfreed : Co třeba:

<script type="text/javascript">

function loadPage(frame) {
setTimeout("frame.src='http://google.cz',2000);
}
</script>
<iframe src="http://seznam.cz" width="1000" height="1500" onload="loadPage(this);"></iframe>

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.142.–
Wilfreed0
Duch
19. 11. 2010   #12
-
0
-

Bohužel, také nefunguje :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.153.8.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
19. 11. 2010   #13
-
0
-

V tom předchozím příkladu nemá co dělat to " před frame.src (asi překlep), tak to zkus opravit. Jinak by se to taky dalo řešit přes id nějak takhle:

<script type="text/javascript"> 

setTimeout(document.getElementById('urlFrame').setAttribute('src', http://google.cz),2000);
</script>
<iframe src="http://seznam.cz" width="1000" height="1500" id="urlFrame"></iframe>

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.142.–
Wilfreed0
Duch
19. 11. 2010   #14
-
0
-

Jasně, opravil jsem chybu s " a funguje to skvěle :smile8:

Tak ještě jednou díky :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.153.8.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý