Neznáte někdo nějaký software pro stahování stránek z webů. Chci si například uložit nějakou zajímavou stránku ale když si ji uložim mám ji bez obrázků atd. Já znám HTTrack Website Copier. Neznáte něco jiného?
Fórum › Software
Software pro stahování webů
Free Download Manager
Ted me napadlo...co pouzivas za prohlizec? Vzdyt prohlizec by mel byt schopen ulozit stranku i se vsemi soubory potrebnymi k jejimu behu.
To CommanderZ: Má přeci v podpisu Opera 4ever :ms_0021: Takže nejspíš Operu, která umí ukládat bez problémů.
josi.ow píše:#
# To CommanderZ: Má přeci v podpisu Opera 4ever :ms_0021: Takže nejspíš Operu, která umí ukládat bez problémů.
používám operu. ale chtěl bych, když uložím nějakou stránku se mi uložily i obrázky ze stránky. to mi ale v opeře nejde.
To mates: Při ukládání musíš uložit jako typ "HTML soubor s obrázky". Pak se ti uloží HTML soubor a ještě složka s obrázky a dalším obsahem (CSS, JavaScripty, ...).
To mates: Není zač.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté
Podobná vlákna
Zabránění stahování souborů z webu — založil Honza
Tvorba diagramů pro software — založil RePRO
Denunciační software pro sociální sítě — založil remmidemmi
Vývojář/ka Embedded Software C (Praha) na projekt pro Evropskou vesm… — založil evolvsys
Moderátoři diskuze