Cawte, asi ma budete mat za debila :D na internete som nenasiel nic o programovani aplikacii na PPC .... a by som bol rad keby ste napisali nejake tutory podla ktorych by sme si kazdy mohli vytvorit vlastne appcka. Alebo by ste nas mohli zaviest do problematiky konvertovani.... napr ipa na cab ........ preco take nie je ? Bolo by to tazke ? Mohol by si kazdy prepisat oblubene app z iphonu na cab ?
Fórum › Chytré telefony, komunikátory a jejich OS
Windows Mobile Apps
Hmm velmi zaujímava stránka ... fakt dobrá........ mno viem ze to sem nepatri ale predvcerom mi dosiel windows mobile verzia 6.1 a rad by som ho upgradnul na najnovsi 6.5, mohol by mi pls niekto pomoct ???? Samsung Omnia i900 bol moc drahy a nemam s Wm ziadne skusenosti, nehccem ho hned na treti den pokazit, takze pls napiste mi niekto kto uz robil nieco taketo dakujem ..... Skype: wolfkiller20 ............. Wolfkiller_2@azet.sk ....................
Aaa este nieco ...... V akom jazyku su napisane aplikacie pre Iphony (ipa) ?? a v akom jazyku su napisane aplikacie pre Windows Mobile (cab) ???? Dajú sa nejak preložiť aplikacie z ipa do cab ??? Ak ano ako??? Co na to potrebujeme ?????
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Windows Universal Apps napojení na mysql — založil jtfcobra
Windows Mobile — založil p-r-e-d-a-t-o-r
Windows 10 Mobile - Dají se rollbackovat? — založil Doomista
MDA Vario 4 and Windows mobile 6.5 — založil tomasek
Databaze PDA - WINDOWS MOBILE — založil Vtregl