Zaciatocnici – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zaciatocnici – Visual Basic – Fórum – Programujte.comZaciatocnici – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Karya0
Duch
23. 11. 2010   #1
-
0
-

Dobry den


Hladal som fora ktore sa venuju programovaniu ale nenesiel som take ktore by mi vyhvovalo okrem toho tak keby som tu obtazoval tak ma zmazte.dakujem

Tak teraz co by som potreboval.Mam vytvorenu databazu v Access-e a chcel by som z pola Spravne hodnoty nacitat udaj v danom riadku do okna kes stlacim tlacitko Command.Skusal som to vselijak s MsgBox-em ale nedari sa mi.Precital som snad vsetky knizky co mam v pc ale tiez som nic nenasiel.Pomoze niekdo?

Private Sub Command3_Click()
MsgBox ("1")
Form1.Data1.RecordSource = "select Spravne hodnoty from Tabulka1 where Kod='" & kod & "'"
MsgBox ("2")
Form1.Data1.Refresh
MsgBox ("3")
End Sub

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.175.–
Reklama
Reklama
zdenda
~ Anonymní uživatel
257 příspěvků
23. 11. 2010   #2
-
0
-

select [Spravne hodnoty] from...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.51.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý