CURL vrací hlavičku místo obsahu dokumentu – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

CURL vrací hlavičku místo obsahu dokumentu – PHP – Fórum – Programujte.comCURL vrací hlavičku místo obsahu dokumentu – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Sakalik0
Newbie
25. 11. 2010   #1
-
0
-

Zdravim,

Mám script pro stažení souboru z mejch stránek pomocí curl:

$ch = curl_init(); // create a new CURL resource


// set URL and other appropriate options
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url_update_modules);
curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, false);
curl_setopt($ch, CURLOPT_BINARYTRANSFER, true);
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);

curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT, 300); # and also for CURL

$outfile = fopen($soubor_update_modules, 'wb');
curl_setopt($ch, CURLOPT_FILE, $outfile);

// grab file from URL
curl_exec($ch);
fclose($outfile);

// close CURL resource, and free up system resources
curl_close($ch);


Na hostingu mi to ale neukládá obsah dokumentu, co se normálně zobrazí v prohlížeči, nýbrž:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">

<html><head>
<title>302 Found</title>
</head><body>
<h1>Found</h1>
<p>The document has moved <a href="http://www.xxx.cz/xxx.php">here</a>.</p>
</body></html>


Našel jsem tedy (snad správně), že se jedná o nastavení CURLOPT_FOLLOWLOCATION .

Pokud to ale nastavím na true, tak mi to pro změnu hází chybu se safe modem a open_basedir safe mode mám na off

četl jsem i jiný příspěvky odsud i googlu, ale pořád nevim, co mám teda předělat, upravit, zakázat nebo se obrátit na hosting?

Hnípu se v tom už dva dny a nevim kudy kam - už nevim, jestli je chyba na mojí straně (nějaký exception?) nebo je špatně nakonfigurovanej hosting?

Budu moc rád za jakýkoliv nasměrování nebo objasnění problému...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.118.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
25. 11. 2010   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Sakalik0
Newbie
25. 11. 2010   #3
-
0
-

Jo sorry, to sem se přepsal - vrací mi to tento obsah:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN">

<html><head>
<title>302 Found</title>
</head><body>
<h1>Found</h1>
<p>The document has moved <a href="http://www.xxx.cz/xxx.php">here</a>.</p>
</body></html>


... což je asi redirect? Každopádně to je 302 a má mi to samozřejmě vrátit úplně něco jinýho (XML).

pozn.: Funguje mi to na x-hostinzích, ale teď na jednom ne a ještě jednou připomínám, že safe_mode mám vyplej.
díkz za reakce!

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.118.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
25. 11. 2010   #4
-
0
-

To Sakalik :

10.3.3 302 Found

The requested resource resides temporarily under a different URI. Since the redirection might be altered on occasion, the client SHOULD continue to use the Request-URI for future requests. This response is only cacheable if indicated by a Cache-Control or Expires header field.

The temporary URI SHOULD be given by the Location field in the response. Unless the request method was HEAD, the entity of the response SHOULD contain a short hypertext note with a hyperlink to the new URI(s).

If the 302 status code is received in response to a request other than GET or HEAD, the user agent MUST NOT automatically redirect the request unless it can be confirmed by the user, since this might change the conditions under which the request was issued.

Note: RFC 1945 and RFC 2068 specify that the client is not allowed
to change the method on the redirected request. However, most
existing user agent implementations treat 302 as if it were a 303
response, performing a GET on the Location field-value regardless
of the original request method. The status codes 303 and 307 have
been added for servers that wish to make unambiguously clear which
kind of reaction is expected of the client.




Muzes proste prinejhorsim vytahnout adresu na kterou je to presmerovany a stahnout tu

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Sakalik0
Newbie
25. 11. 2010   #5
-
0
-

Muzes proste prinejhorsim vytahnout adresu na kterou je to presmerovany a stahnout tu


ja stahuju soubor z xxx.cz/neco.php a v tom foundu je stejná adresa...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.118.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
25. 11. 2010   #6
-
0
-

tak srovnat co posila prohlizec za hlavicky a co tvuj script.. muze to byt jen nejaka ochrana

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý