Onmouseover a onmouseout v jednom blbnou – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Onmouseover a onmouseout v jednom blbnou – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comOnmouseover a onmouseout v jednom blbnou – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

Spectator0
Věrný člen
27. 11. 2010   #1
-
0
-

ahoj, mám cosi takového



<div class="allUsersNameON"
onMouseOver="zmen(
'<?php echo $allUsers[0]; ?>' ,
'<?php echo $allUsers[2]; ?>' ,
'<?php echo $allUsers[4]; ?>')"
onMouseOut="zmen(
'<?php echo $mainPageUserInfo[1]; ?>' ,
'<?php echo $mainPageUserInfo[7]; ?>',
'<?php echo $mainPageUserInfo[10]; ?>')">

<?php
echo $allUsers[0];
echo "</div>";


posílám to do funkce



function zmen(jmeno,avatar,stat){
document.getElementById('jmeno').innerHTML=jmeno;
document.getElementById('profilAvatarMini').src=avatar;
document.getElementById('statusUser').innerHTML=stat;
}



A nevím z jakého důvodu se mi změní ony tři prvky použe při onmouseover, odjedu-li kurzorem, prvky uzůstanou nadále změněny. Proč???
(v obou případech mám proměnné naplněny)
Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.19.47.–
. . .
CZechBoY+4
Věrný člen
27. 11. 2010   #2
-
0
-

pošli sem co ti to vygeneruje do HTML, nepotřebujem PHP kod u javascriptu (zdrojový kod, tam to zkopíruj)
stáhni si FireBug doplněk do FireFoxu a tam je konzole, řekne ti to kde máš chybu

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Spectator0
Věrný člen
27. 11. 2010   #3
-
0
-



<script>
function zmen(jmeno,avatar,stat){
document.getElementById('jmeno').innerHTML=jmeno;
document.getElementById('profilAvatarMini').src=avatar;
document.getElementById('statusUser').innerHTML=stat;

}
</script>


<div id="smallProfilInfo">
<!-- LEVÝ SLOUPEČEK !-->
<div id="smallProfilInfo">
<div id="profilname">
<span id="jmeno">Spectator</span>
</div>
<div id="profilAvatar">
<img src="avatar/64_fantasy_avatar_2295_www.free-avatars.com.jpg" id="profilAvatarMini">
</div>
<div id="statusUser">
NejakyText
</div>
</div>
<div id="allUsers">
<b>Registrovaní uživatelé</b>
<div class="allUsersNameOFF">Dawid Včelka</div><div class="allUsersNameOFF">Gabča</div>
<div class="allUsersNameOFF">Hermiona</div><div class="allUsersNameOFF">Kotoloo</div>
<div class="allUsersNameOFF">Magdaléna</div>
<div class="allUsersNameON"
onmouseover="zmen('Mlamoj' , 'avatar/TN-game_0009.jpg' ,'pokusnyText')"
onmouseout="zmen('Spectator','avatar/64_fantasy_avatar_2295_www.free-avatars.com.jpg','NejakyText')">
Mlamoj
</div>
<div class="allUsersNameON"
onmouseover="zmen('Spectator' , 'avatar/64_fantasy_avatar_2295_www.free-avatars.com.jpg' ,'NejakyText ')"
onmouseout="zmen('Spectator','avatar/64_fantasy_avatar_2295_www.free-avatars.com.jpg','NejakyText')">
Spectator
</div>
<div class="allUsersNameOFF">Tomáš Kotrla</div><div class="allUsersNameOFF">Tomáš Marný</div>
<div class="allUsersNameOFF">pavel</div>
</div>
<!-- LEVÝ SLOUPEČEK - KONEC!-->
</div>


Nahlásit jako SPAM
IP: 81.19.47.–
. . .
CZechBoY+4
Věrný člen
27. 11. 2010   #4
-
0
-

hoď sem stránku kde to máš umístěný, chci to vidět v akci, pak to přes ten FireBug debuguješ, takhle tam nevidím žádnou chybu :(

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Spectator0
Věrný člen
27. 11. 2010   #5
-
0
-

To CZechBoY : Díky tobě a radě o FireBugu jsem chybu zjistil. Skript fungoval dobře, až na jednu věc, dělal to vstup a určité znaky, které nějakým způsobem vyrušily u posledního argumentu poslední uvozovku a závorku ve volání fce. To bych bez toho firebugu nezjistil.

jestli chceš vidět ten pokus, tak http://friendface.spectator.cz ale nedělej z toho žádné závěry je to můj v podstatě první výtvor s php a databázema=)

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.19.47.–
. . .
CZechBoY+4
Věrný člen
28. 11. 2010   #6
-
0
-

pohoda...
každej musí někde začít že :-)
FireBug je dobrá věc, v Opeře ten DragonFly není moc dobrej na skripty :-(
pak zas můžeš napsat na forum ohledně PHP a MySQL..

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.10.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

C++ OnMouseOver — založil Dominik Franěk

Onmouseover — založil Onmouseover

Onmouseover — založil case

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý