Čteni ze souboru od určitého znaku – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Čteni ze souboru od určitého znaku – C / C++ – Fórum – Programujte.comČteni ze souboru od určitého znaku – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
27. 11. 2010   #1
-
0
-

Ahoj, poradí mi prosím někdo, jak číst ze soboru od učitého znaku?

ifstream soubor("text.txt");

char retezec[20] = {' '};

soubor.get(retezec, 20, ' ');


soubor.get(retezec, 20, ' '); ... tohle mi čte vždy od prvního znaku a potřeboval bych například od 15tého znaku

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.91.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
27. 11. 2010   #2
-
0
-

moc nechapu o co se teda snazis a co ti brani napriklad nacist 14 znaku a zahodit je tak, aby si nacital az od toho nasledujiciho

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Marek
~ Anonymní uživatel
474 příspěvků
27. 11. 2010   #3
-
0
-

už jsem z toho jelen, není někde popsáno čtení ze souboru podrobně? nejlépe čísel

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.91.–
KIIV+42
God of flame
27. 11. 2010   #4
-
0
-

cisla se delaj obvykle pomoci soubor >> cislo_int;
akorat musis kontrolovat jestli nedoslo k chybe a pak ji vynulovat.. jinak uz nic dalsiho nikdy nenactes

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Franceq+1
Stálý člen
2. 12. 2010   #5
-
0
-

jo ja to resim pres pole nactu si do neho cisla a co nepotrebuju tak zahodim....jinak myslim ze to ani nejde....

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.235.145.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 285 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý