Prečo sa to vypína? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Prečo sa to vypína? – C / C++ – Fórum – Programujte.comPrečo sa to vypína? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

delphak0
Stálý člen
29. 11. 2010   #1
-
0
-

ked si robim vo visual c++ konzolovú aplikáciu tak hned odzačiatku tam mám napísaný kód aby mi v spustenej konzolovej apl. napisal Hello World lenže keď to vypíše tak sa hned vypne celá k.a. neviete prečo?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.204.–
Programátor dělá co umí, počítač si dělá co chce
Franceq+1
Stálý člen
29. 11. 2010   #2
-
0
-

v Dev C++ jsem měl tenhle problem taky kdyz jsem zacinal....zkus tam napsat: cin.get(); program se ukonci az po zmacknuti enteru

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.235.145.–
PieMakerDvd0
Newbie
29. 11. 2010   #3
-
0
-

To vůbec není problém, jde o to že program se provede a nic jej nepozastaví, no tak se ukončí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.246.111.–
delphak0
Stálý člen
29. 11. 2010   #4
-
0
-

a co mam zadat aby sa neukoncil

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.204.–
Programátor dělá co umí, počítač si dělá co chce
Franceq+1
Stálý člen
29. 11. 2010   #5
-
0
-

PieMakerDvd napsal:
To vůbec není problém, jde o to že program se provede a nic jej nepozastaví, no tak se ukončí.



tak tim "problem" jsem nemyslel skutecny problem nybrz komplikaci, ze ktere lidi co teprve s programovanim zacinaji nemaji vubec radost.....:-)....

jak rika tady Pie....donut ho aby musel neco udelat nejlepsi na neco pockat....takze tim cin.get(); pred return 0; zpusobis to, ze se ti program vypne az potom co napises enter, napr :

cout << "Ahoj svete";
cin.get();
return 0;

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.235.145.–
delphak0
Stálý člen
29. 11. 2010   #6
-
0
-

nefunguje

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.99.204.–
Programátor dělá co umí, počítač si dělá co chce
yaqwsx+9
Posthunter
29. 11. 2010   #7
-
0
-

To delphak : dej cin.get() dvakrát. Anebo pokud používáš windows, tak místo cin.get() použij system("pause");

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.124.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
bucha
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
3. 12. 2010   #8
-
0
-

skus start without debugging .. CTRL+F5 ... mne to pomohlo vzdy :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.141.–
Franceq+1
Stálý člen
3. 12. 2010   #9
-
0
-

nebo si stahni DEV C++ a zacni pouzivat tohle prostredi, jsou na to tu tutorialy a me to docela vyhovuje....ale je to jen muj nazor urcite jsou lidi, ktery to povazuji za nevyhovujici....a urcite to tam funguje...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.235.145.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

Výnimky. Kedy a prečo? — založil thomas

Prečo mi tento zdroj nefunguje? — založil Timeshifter

Syntax Error, ale prečo? — založil Roman

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý