Zdravím, chtěl bych se na něco zeptat. Ve škole jsem s učitelem začal pracovat na 3D manipulátoru (snímá předmět ve 3D do PC) který dostala škola od EU. Učitel napsal "ovládací program" kterým posouváme na souřadnice které potřebujeme. Společně chceme ten program vylepšit aby jsme snímali co nejlépe atd. Mimo jiné ho má i hrozně pomalej proto to chci celý přepsat. Chtěl sem se vás tedy zeptat zdali neexistuje nějaký virtuální manipulátor, prostě že bych měl program na počítači a ovládal bych mo druhým programem, chtěl bych na tom právě programovat to ovládání. Snímání by asi už nešlo aspoň si to nedovedu představit na prográmku, to bych pak tvořil u nás ve škole. Ale teď to právě nejde, přece jenom ten stroj stál přes 100 tisíc korun a nemůžu na tom "testovat". Pokud o něčem víte nebo víte jak poradit sem s tím. :)
Jinak, nevíte o nějakém malém klidně jednoduchém manipulátoru za nějakou studentovy přijatelnou cenu ? Je mi jasné že to nebude to co ve škole to ani v nejmenším ale docela mě to chytlo takže bych něco koupil. :)
Všem předem děkuji za postřehy, rady a pomoc.
Vlastimil Fišer
Fórum › .NET
(virtuální) 3D manipulátor
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 49 hostů
Podobná vlákna
Virtuální Metody — založil Sony
Virtuální Funkce — založil Cruppy
Virtuální třída — založil Damian
Virtuální adresář — založil Svist
3D virtuální aplikace — založil Marek Kotala
Moderátoři diskuze