Vypis do souboru – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vypis do souboru – C / C++ – Fórum – Programujte.comVypis do souboru – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Franceq+1
Stálý člen
3. 12. 2010   #1
-
0
-

Ahoj mam tokevej problem, vypisovat do souboru jsem se sice naucil, ale dela me to takovou malou neplechu xD kdyz vypisuju malo znaku (experimentalne jsem overil ze min nez 87) tak se me sice soubor vytvori, ale nic se do neho nezapise....nevite nekdo nahodou proc? (vytvarim obycejny textovy soubor nazev.txt)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.235.145.–
Reklama
Reklama
Bald3rr0
Super člen
3. 12. 2010   #2
-
0
-

To Franceq : Můžeš ukázat kód, kterým do souboru zapisuješ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.74.–
Franceq+1
Stálý člen
3. 12. 2010   #3
-
0
-

ofstream output ("vysledek.txt");
for (a=0;a<26;a++)
{
output << frekvence[a] << " ";
cout << frekvence[a] << " ";
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.235.145.–
KIIV+42
God of flame
3. 12. 2010   #4
-
0
-

musis hlavne soubor uzavrit.. vypisuje se zasadne do bufferu a flush se provadi jednou po X bajtech naraz

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Franceq+1
Stálý člen
3. 12. 2010   #5
-
0
-

aha diky mozna nemate radi typky co neumi terminologii xD tak se omlouvam, ale co je to "flush" a "buffer"...?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.235.145.–
KIIV+42
God of flame
3. 12. 2010   #6
-
0
-

proste se neuklada hned..
a pokud neuzavres soubor prijdes o data, ktere se jeste nachazeji v mezipameti

ulozeni mezipameti pred tim nez se naplni se rika flush..
a uzavreni souboru close :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Franceq+1
Stálý člen
3. 12. 2010   #7
-
0
-

aha dík

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.235.145.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 107 hostů

Podobná vlákna

Výpis do souboru — založil Kotrfa

Výpis ze souboru — založil Jirka

Výpis souboru do txt — založil Odin

Výpis souřadnic do souboru — založil Trollin

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý