Problem se zapsanim do pameti – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problem se zapsanim do pameti – C / C++ – Fórum – Programujte.comProblem se zapsanim do pameti – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Franceq+1
Stálý člen
4. 12. 2010   #1
-
0
-

Napsal jsem program, ktery normalne jde ale po nekolika minutach hodi error ze instrukce na adrese 0x0040162f odkazovala na adresu paměti 0x002304d4 a nelze provest written....
přikládám soubor....kdyby jste nekdo nahodou vedel proc byl bych za to vdecny....:-)
Zadaní bylo, že umistím doprostřed pole číslo, když je to čislo větší než 4 tak se 4 z toho cisla odectou a pripocitaj se na okolni policka ktery souseti stranou....muzeme to popsat kartézskými souřadnicemi tak, že policko z cislem na zacatku je (0,0) a ty okolo (0,1), (0,-1), (1,0), (-1,0) program me funguje, pokud neprezenu puvodni cislo, pac pak zacnou cisla vylejzat ven z pole teda spis zacne to odkazovat na neexistujici souradnice pole....teda aspon myslim....

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.235.145.–
Reklama
Reklama
Franceq+1
Stálý člen
4. 12. 2010   #2
-
0
-

jo jeste prilozim exe soubor xD tohle to dela ale kdyz asi prepalim velikost, tak to hodi error....

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.235.145.–
KIIV+42
God of flame
4. 12. 2010   #3
-
0
-

velikost statickych poli je pomerne omezena.. pokud chces vic musis pouzit dynamicky

v tvym pripade je pad nejspis nejake prepsani pameti mimo promenne - protoze dynamicke pole tam nemas

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.56.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Franceq+1
Stálý člen
4. 12. 2010   #4
-
0
-

mno do dynamickyho pole se poustet moc nechci ani poradne nevim jak funguje xD jsem rad ze jsem spichnul tohle...ale teoreticky by to melo i vyjit kdyz kaminku bude milion a pole bude 700x700 .... pac oni muzou byt i 3 na sobe...:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.235.145.–
Franceq+1
Stálý člen
4. 12. 2010   #5
-
0
-

jak muze byt velky nejvetsi 2D pole...? me to nebere vic nez 720x720.....??

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.235.145.–
KIIV+42
God of flame
4. 12. 2010   #6
-
0
-

no pokud dobre pocitam tak maximalni velikost by mohla byt kolem 2^21 coz je nejblizsi vyssi mocnina dvojky u tveho pole
720*720*4 = 2073600 a 2^21 = 2097152

ale jen tipuju..

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Franceq+1
Stálý člen
4. 12. 2010   #7
-
0
-

jo tak to jsem trefil docela presne xD ale ted to nejak musim zprovoznit i pro vetsi cisla....divim se, kdyz dam pole treba 501 tak to hazi error...samozrejme 501x501....

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.235.145.–
KIIV+42
God of flame
4. 12. 2010   #8
-
0
-

to muze byt zase neco jinyho.. treba smatas v pripade ze je to liche mimo rozsah

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Franceq+1
Stálý člen
4. 12. 2010   #9
-
0
-

prave ze u lichich jsem schopnej najit souradnici, ktera je presne uprostred pole a do ni umisit pocatecni cislo....a pak uz jsem presouvat presouvat dokud nebude platit ze vsechny prvky pole jsou mensi nez 4...ted jde o to jestli se neposunu az k samimu kraji pole nebo nezanu odkazovat na souradnice, ktery vubec neexistujou treba v pripade 501x501 bych odkazoval na 667x0.....to by pak samozrejme hodilo error, az by se to k tomu dopocitalo....

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.235.145.–
KIIV+42
God of flame
4. 12. 2010   #10
-
0
-

zkus to pustit ve valgrindu.. to je nejlepsi zpusob jak najit chyby v pameti

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.142.234.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Franceq+1
Stálý člen
4. 12. 2010   #11
-
0
-

ok d

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.235.145.–
Franceq+1
Stálý člen
4. 12. 2010   #12
-
0
-

Super mam to xD naucil jsem se kvuli tomu trochu C# a tam to slo v nedinamickym klasickym poli (2D)....

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.235.145.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 119 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý