DELETE komponenty – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

DELETE komponenty – C / C++ – Fórum – Programujte.comDELETE komponenty – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
otasimek
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
7. 12. 2010   #1
-
0
-

Ahoj, lidi je mi jasný, že do špatné sekce, ale lepší jsem nenašel. Chtěl bych se zeptat jak bych mohl vymazat komponentu v C#. V C++ jsem to řešil "delete Button1".

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.155.228.–
Reklama
Reklama
Andy
~ Anonymní uživatel
42 příspěvků
12. 12. 2010   #2
-
0
-

Jestli si dobře pamatuju, tak "Button1.Dispose()".

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.97.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 82 hostů

Podobná vlákna

Prirazeni komponenty — založil dyžon

Instalace komponenty — založil Michal

Adresa komponenty — založil infomf

::delete — založil Koudis

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý