Silverlight - nacteni TXT – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Silverlight - nacteni TXT – .NET – Fórum – Programujte.comSilverlight - nacteni TXT – .NET – Fórum – Programujte.com

 

polerok0
Návštěvník
7. 12. 2010   #1
-
0
-

Muze mi prosim nekdo rict, v cem mam chybu u techto 2 kodu? ani jeden z nich se nedostane pres otevirani txt....

using (StreamReader reader = new StreamReader("Silverlight.txt"))

{
string line = string.Empty;
while ((line = reader.ReadLine()) != null)
{
galerie[count - 1] = line;
count++;
}
}
label1.Content = galerie[3];


IsolatedStorageFile isf =IsolatedStorageFile.GetUserStoreForApplication();

Stream stream = new IsolatedStorageFileStream("Silverlight.txt", FileMode.Open, FileAccess.Read, isf);
TextReader reader = new StreamReader(stream);
string sLine = reader.ReadLine();
while (sLine!=null)
{
galerie[count - 1] = sLine;
count++;
sLine = reader.ReadLine();
}
reader.Close();
stream.Close();

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.106.–
Marek_L
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
8. 12. 2010   #2
-
0
-

Asi to bude oprávněním přistupu k souboru. Zkus ho vybrat přes dialog nějak takhle

private void SelectFile()
{
OpenFileDialog dlg = new OpenFileDialog();

dlg.Multiselect = false;
dlg.Filter = "All Files (*.*)|*.*";

if ((bool)dlg.ShowDialog())
{
this.ReadFile(dlg.File);
}
}

private void ReadFile(FileInfo fi)
{
using (FileStream fs = fi.OpenRead())
{
using (StreamReader sr = new StreamReader(fs))
{
string line = string.Empty;
while ((line = sr.ReadLine()) != null)
{
Console.WriteLine(line);
}
}
}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.0.–
polerok0
Návštěvník
9. 12. 2010   #3
-
0
-

To Marek_L : Hmm, ale tohle mi moc nepomuze vzhledem k tomu, ze potrebuju mit jeden soubor(txt), ktery bude ulozeny na netu - stejne jako aplikace - a bude z nej cist nazev fotek....

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.106.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
9. 12. 2010   #4
-
0
-

Je potřeba říct, kde ten soubor bude fyzicky ležet. U klienta nebo na serveru? Z příkladů co zkoušíš jsem usoudil že na klientovi.
Silverlight neběží na serveru, ale na klientovi v prohlížeči. Tam potom platí restrikce přístupu k souborům.
Jestli bude fyzicky na serveru, je lehce přístupný přes url a pomocí WebClient lze načíst.

void ReadFile()
{
WebClient client = new WebClient();
client.OpenReadAsync(new Uri("TextFile.txt", UriKind.Relative));
client.OpenReadCompleted += new OpenReadCompletedEventHandler(client_OpenReadCompleted);
}

void client_OpenReadCompleted(object sender, OpenReadCompletedEventArgs e)
{
StreamReader myReader = new StreamReader(e.Result);
// načtení
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.71.135.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý