Skript pro zobrazení IP – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Skript pro zobrazení IP – PHP – Fórum – Programujte.comSkript pro zobrazení IP – PHP – Fórum – Programujte.com

 

agon
~ Anonymní uživatel
52 příspěvků
16. 11. 2006   #1
-
0
-

Potřeboval bych script aby se návštěvníkům zobrazila jejich ip adresa, díky

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Josef Vítů0
Super člen
16. 11. 2006   #2
-
0
-

Na to je jednoduchý scriptík:



<?php
echo $REMOTE_ADDR;
?>

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
dalaman0
Věrný člen
16. 11. 2006   #3
-
0
-

ALebo $ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"]; :ms_0049:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Michal Zima0
Super člen
16. 11. 2006   #4
-
0
-

dalaman píše:#
# ALebo $ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"]; :ms_0049:


Nění nutné kopírovat obsah jedné proměnné do proměnné druhé - stačí přeci použít rovnou tu původní, ne? :ms_0035:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Mandriva Linux 2007.1, KDE 3.5, Opera 9.22, vim 7.0...
Richard Kaliarik0
Super člen
17. 11. 2006   #5
-
0
-

<?php
echo "IP: " , (gethostbyname ($REMOTE_ADDR));
?>

asi tak

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Today was a good day... ICE CUBE
Jan Škrášek
~ Redaktor
+1
Boss
21. 11. 2006   #6
-
0
-

xHire píše:#
#

dalaman píše:#
# ALebo $ip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"]; :ms_0049:

#
#Nen? nutn? kop?rovat obsah jedn? prom?nn? do prom?nn? druh? - sta?? p?eci pou??t rovnou tu p?vodn?, ne? :ms_0035:



no to ur?it?, ale mysl?m ?e ?lo hlavn? o to, ?e
<?php

echo $REMOTE_ADDR;
?>

nemus? p?i register_globals=off fungovat a tak je lep?? pou??t
echo $_SERVER["REMOTE_ADDR"];

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
dalaman0
Věrný člen
23. 11. 2006   #7
-
0
-

Predbehol si ma, chcel som spravit to iste.... Uz sa mi to raz stalo ze mi echo $REMOTE_ADDR; nefungovalo v pohode a mal som probl;emi z anketami...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Skript — založil Laker

Skript — založil Laker

Skript — založil julius

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý