Z decimalni do dvojkove – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Z decimalni do dvojkove – C / C++ – Fórum – Programujte.comZ decimalni do dvojkove – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Franceq+1
Stálý člen
14. 12. 2010   #1
-
0
-

ahoj, prosim vas, nevite nekdo nahodou jak v c++ prevadet cisla z decimalni soustavy do dvojkove?? neni nahodou na to nejaka fce....?? dekuji...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.235.145.–
Reklama
Reklama
Bald3rr0
Super člen
14. 12. 2010   #2
-
0
-

To Franceq : Některé kompilátory mají rozšířené printf o "%b". Ale není vůbec těžké si takovou fci napsat sám ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.74.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
14. 12. 2010   #3
-
0
-

To Franceq : jde o to jenom delit 2 a zjistovat zbytek

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.99.180.–
crAzY^
~ Moderátor
+10
Grafoman
14. 12. 2010   #4
-
0
-

a pokud to chceš v C++ pouze vypsat, tak myslím, že šlo (u OCT a HEX určitě, u BIN si nejsem tak jistej, ale zkus to):

int cislo_v_dec = 89;

cout << bin << cislo_v_dec << endl;

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
Franceq+1
Stálý člen
15. 12. 2010   #5
-
0
-

mno to ze bych si to mohl sam nadefinovat me nenapadlo xD zkusim to dik ALL....D

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.235.145.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 108 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý