NetBeans a RS232 – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

NetBeans a RS232 – Java – Fórum – Programujte.comNetBeans a RS232 – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
valky0
Duch
26. 12. 2010   #1
-
0
-

Ahoj, potřebuji z PC ovládat uP po RS232. Nic z toho co jsem našel na netu se mi nepovedlo rozjet.
Má tu někdo zkušenosti s RS232 v Javě, NetBeans?
Dík za odpověď, Valky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Reklama
Reklama
valky0
Duch
27. 12. 2010   #2
-
0
-

Komunikace vyřešena.

Narazil jsem však na něco jiného. Potřebuji sledovat x proměnných a při změně hodnoty jakékoliv z nich spustit zápis.
Zatím mě napadlo jen použití kombinace while a if viz kód. To je však naprosto nevhodné, protože se tím plně vytíží jádro CPU.
Nemá někdo lepší nápad jak při změně provést určitou akci. Může to být klidně pomalejší (10 aktualizací za sec), hlavně aby to nezatěžovalo CPU.
Děkuji za reakce.

Edit: Mám to, Thread.sleep(value int); je skvělá funkce :)

       public class Main {

static boolean LEDTepla = false;
static boolean LEDStudena = false;
static boolean Zarivka1 = false;
static boolean Zarivka2 = false;
static int vLEDTepla = 0;
static int vLEDStudena = 0;
static int vZarivka1 = 0;
static int vZarivka2 = 0;


/**
* @param args the command line arguments
*/
public static void main(String[] args) {
new Zarivky().setVisible(true);

while (true) {
boolean yLEDTepla = Zarivky.LEDTepla;
boolean yLEDStudena = Zarivky.LEDStudena;
boolean yZarivka1 = Zarivky.Zarivka1;
boolean yZarivka2 = Zarivky.Zarivka2;
int yvLEDTepla = Zarivky.vLEDTepla;
int yvLEDStudena = Zarivky.vLEDStudena;
int yvZarivka1 = Zarivky.vZarivka1;
int yvZarivka2 = Zarivky.vZarivka2;

if (LEDTepla != yLEDTepla) {

LEDTepla = yLEDTepla;
LEDStudena = yLEDStudena;
Zarivka1 = yZarivka1;
Zarivka2 = yZarivka2;
vLEDTepla = yvLEDTepla;
vLEDStudena = yvLEDStudena;
vZarivka1 = yvZarivka1;
vZarivka2 = yvZarivka2;
SimpleWrite.messageString = "" + vLEDTepla;
SimpleWrite.main(args);
}

if (vLEDTepla != yvLEDTepla) {

LEDTepla = yLEDTepla;
LEDStudena = yLEDStudena;
Zarivka1 = yZarivka1;
Zarivka2 = yZarivka2;
vLEDTepla = yvLEDTepla;
vLEDStudena = yvLEDStudena;
vZarivka1 = yvZarivka1;
vZarivka2 = yvZarivka2;
SimpleWrite.messageString = "" + vLEDTepla;
SimpleWrite.main(args);
}

}
}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 51 hostů

Podobná vlákna

Přístup k RS232 v C — založil raptor181

Picaxe - RS232 — založil john-smith

Komunikace po RS232 — založil libira

RS232 řetězec — založil Peter

RS232 v Jave — založil Nemo

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý