Ahoj,
mám takovej menší problém s tím jak zapsat strukturu do souboru. V podstatě jde o to, že když data zapíšu jako strukturu tak má soubor heozně velkou velikost ( má obsahovat logy z celé sítě), takže bych potřeboval najít nějaký způsob, jak data z této struktury uložit do souboru s tím aby měl soubor co nejmenší velikost a zároveň se z něj dalo nějak rozumně data získavat zpátky.
Fórum › .NET
Zapsání struktury do souboru
To amertak : To bylo prvni co jsem zkousel bohuzel tim byl jeden zaznam dost pametove narocny, takze jsem od toho ustoupil. V podstate bych potreboval zjistit nejaky zpusob, kterym bych mohl ulozit data ze struktury v jejich binarni forme, tedy jako kdybych jednotlive "promenne" struktury ukladal samostatne, ale tak abych je pak do teto struktury mohl zpatky v pripade potreby natahnout.
To David : Co použít nějakou embedded databázi? SQLite je jednoduchá na použití v programu a na logy ji používám taky, dobře se v tom vyhledává a i načtení konkrétních dat je velice rychlé...
Navíc můžeš soubor vždy po uložení zazipovat programově a před použitím odzipovat - to platí i pro tvé řešení
To X3 : Mohl bych se zeptat kolik "místa" ti pak zabere jeden log?
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Načtení ze souboru a následné zapsání s obracenými hodnotami — založil Spacek
Zapsání do souboru - předání proměnné jiné metody — založil linarts
Načítání souboru do struktury — založil Hanule
Nacitani dat do struktury ze souboru — založil bbencz
Parsování části obsahu souboru do struktůry — založil nareklam