Zdravim,
jako seminární práci do školy jsem si zadal vývoj kancelářské aplikace a potřeboval bych poradit s výběrem programovacího jazyka. Aplikace bude pracovat s databází ze které bude na obrazovku vypisovat záznamy a podle zadání uživatele je měnit.
Protože jsem se ve škole zatím naučil jen pascal a php, rozhodl jsem se pro tuto aplikaci rozšířit své znalosti o další programovací jazyk, ale nevím, jaký by byl pro vývoj kancelářské aplikace nejvhodnější. Taky bych se ho už potřeboval naučit dost rychle, protože jsem nezačal úplně včas, takže by neměl být moc složitý.
Sekci Delphi jsem vybral, protože o Delphi jsem přemýšlel jako o vhodném jazyce a žádná obecná sekce tady není.
Předem díky za pomoc.
Fórum › Delphi
Kancelářská aplikace
To delphak : měl by to být program, který uživateli (operátor ve vymáhací společnosti) zobrazí informace o pohledávce (pohledávky jsou položky v databázi). Operátor provede hovor s dlužníkem a uloží do databáze k pohledávce výsledek hovoru.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 10 hostů
Podobná vlákna
Dotazování na stav aplikace, řízení stavu aplikace — založil hlucheucho
Aplikace z c++ — založil ovens
Aplikace ve VS — založil kuba
Aplikace — založil ETNyx