Spusteni Publicu a cekani na prikaz – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Spusteni Publicu a cekani na prikaz – .NET – Fórum – Programujte.comSpusteni Publicu a cekani na prikaz – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Mudraon
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
3. 1. 2011   #1
-
0
-

Zdravim...
Mam takovy problem nedavno jsem se dal do vytvareni textove gamesy ale seknul jsem se kdyz spustim public tak mi ho to jenom projede a nezmuzu nic a ja potrebuju aby se mi spustil public a cekal na prikaz co odeslu ale kdyz jsem tam dal while nebo for tak se mi app. sekne a neodpovida ...
Pridavam kod na 1 sektor jen jestli by jste mi poradily co a kam bych mohl pridat aby to cekalo na nakej prikaz...Dik za pomoc

public void Sektor_1()

{
GameDesk.Text += "Jsi na úvodní straně... Co chceš dělat?";

TextBox Comm = Command_Line_Invis;

if(Comm.Text == "Doleva" || Comm.Text == "Nahoru" || Comm.Text == "Doprava" || Comm.Text == "Dolů")
{
Walk();
}

if(com_walk_down == active_com_walk_down)
{
GameDesk.Text = GameDesk.Text + Environment.NewLine + "Tudy bohužel cesta nevede!";
}

if(com_walk_left == active_com_walk_left)
{
GameDesk.Text = GameDesk.Text + Environment.NewLine + "Ano Tudy muzes!";
}

if(com_walk_right == active_com_walk_right)
{
GameDesk.Text = GameDesk.Text + Environment.NewLine + "Ano Tudy muzes!";
}

if(com_walk_up == active_com_walk_up)
{
GameDesk.Text = GameDesk.Text + Environment.NewLine + "Ano Tudy muzes!";
}
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Reklama
Reklama
yterbium0
Stálý člen
3. 1. 2011   #2
-
0
-

ten kod na "posunutie" nedávaš do nejakej metody, ale do eventu , keď sa má vykonať.

Čiže chceš vlastne vykonať to, čo user vyberie v comboboxe(ak som to správne pochopil), tak použiješ "combobox_itemchanged" alebo podobný event


Eventy nájdeš tam v properties window po kliknutí na taký "žltý blesk" (musíš mať samozrejme označený prvok, ktorému chceš zaregistrovať ten event, teda combobox u Teba)

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.201.–
Petrroll0
Stálý člen
3. 1. 2011   #3
-
0
-

Naprosto jsem nepochopil otázku a odpověděl totální blbost.

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
Mudraon
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
3. 1. 2011   #4
-
0
-

Petrroll napsal:
Naprosto jsem nepochopil otázku a odpověděl totální blbost.


No ja nevim jak to rict zkusim to rict co nejjednoduseji ... Proste potrebuju kdyz spustim Sektor_1(); tak aby to cekalo na prikaz a ne ze mi to projede kod a pak na nic nereaguje ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Petrroll0
Stálý člen
3. 1. 2011   #5
-
0
-

Ono je těžké to takhle říci, aby to čekalo na příkaz jaký? Nebylo by lepší to spustit až po provedení toho příkazu? Více méně bych si něco nastudoval o 'eventech', neboli událostech.
Jinak pokud tvoříš textovou hru, možná by bylo jednodušší použít místo WPF aplikace jenom konzolovou.

Nahlásit jako SPAM
IP: 92.62.224.–
Mudraon
~ Anonymní uživatel
28 příspěvků
3. 1. 2011   #6
-
0
-

No nevim prave ja Consolovou aplikaci vubec skoro neumim jo napadlo me to poustet to az po prikazu ale co kdyz tam tech prikazu je vic ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 52 hostů

Podobná vlákna

Čekání — založil Alf

Čekání na form — založil mamut

Čekání na tlačítko z GUI — založil Snupke

Čekání na stisk buttonu — založil Stěpán Bokoč

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý