Kolize – Flash – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Kolize – Flash – Fórum – Programujte.comKolize – Flash – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
"Andrje"
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
4. 1. 2011   #1
-
0
-

onClipEvent (load) {
var mDolni = this._y+this._height/2;
var mHorni = this._y-this._height/2;
var mLeva = this._x-this._width/2;
var mPrava = this._x+this._width/2;
var dlazdice1 = _root.dlazdice1.frame3;
}
onClipEvent (enterFrame) {
if ((_root.dlazdice1._y+_root.dlazdice1._height/2<=vHorni)
&& (_root.dlazdice1._y-_root.dlazdice1._height/2>=vDolni)
&& (_root.dlazdice1._x<=vLeva)
&& (_root.dlazdice1._x>=vPrava)) {
this.rychlost = 3;
this.pritazlivost = 1;
}
}

Pomocou toho kódu by som mal vyriešiť kolizi hrdinu s plošinamy . Ale keď to spustím tak hrdina ide hneď od začiatku rychlosťou 3 . A to by mal len keď je podmienka splnena . Ale od začiatku nie som v kolizi zo žadnou plošinou tak neviem prečo idem rychlosťou 3 keď som na začiatku skriptu deklaroval rychlost na hodnotu 8 . Neviem či je chyba v tom že volám dlazdice1 (je to MovieClip kde sú plošinky . Je ich asi 5 druhov) . Prosím pomôžte mi s tým .

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.197.139.–
Reklama
Reklama
weroro
~ Anonymní uživatel
20 příspěvků
19. 3. 2011   #2
-
0
-

Máš tam v tej podmienke zátvorky naviac. Ich odstránením vyriešiš svoj problém.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.141.102.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Kolize — založil Dusan

Kolize — založil milanmichal

Kolize čtverců — založil Mafi

Detekce kolize — založil Lukfi

Kolize v konzoli — založil :D

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý